Whatsapp Üzerinden Bitcoin Nasıl Gönderilir?
web-sitesi-fiyatlari
Dünyanın tekelini elinde bulunduran iki uygulaması Bitcoin ve Whatsapp işbirliği ile bir ilke imza atarak anlık mesajlaşma uygulaması üzerinden Bitcoin gönderimini aktif hale getirdi.

Zulu Açıklaması

Whatsapp kullanıcılarının Lite.Im botu ile beraber popüler mesajlaşma platformu aracılığı ile kullanıcıların birbirlerine Bitcoin kripto para birimini göndermelerini sağlayan bir alt yapı sistemi geliştirildi. Uygulamanın aktif bir şekilde faaliyet geçtiğini sosyal medya uygulaması olan Twitter'ın resmi hesabı üzerinden duyuran Zulu, hazır olduklarına dair bir mesaj yayınladı. Kripto para birimlerinin günlük kullanımı yaygınlaştırabilmek amacı ile faaliyete geçirilen bu sistem sayesinde kullanıcıların birbirlerine anlık olarak Bitcoin gönderebilmeleri mümkün olacak. Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp üzerinden aktif edilen Lite.Im botu sayesinde,yeni bir eklenti ile Bitcoin gönderimleri hızlı bir şekilde gerçekleşecek.

sisal

Whatsapp Üzerinden Bitcoin Gönderme

Zulu Republic tarafından 19 Mayıs günü açıklanan bir tweet ile dijital ortamda Bitcoin gönderiminin hızlanması adına Whatsapp üzerinden Bitcoin gönderimi yapılabileceği söylendi. Whatsapp uygulaması üzerinden Bitcoin göndermenin yada almanın oldukça basit bir yöntem ile hayata geçirilmesi ise kullanıcıların takdirini toplayan etmenlerden bir tanesi oldu. Whatapp uygulaması üzerinden Bitcoin gönderimi almak ya da Bitcoin göndermek isteyen kullanıcıların yapmaları gereken tek şey ise Lite.Im botunu indirmek.

Whatsapp Lite.Im Eklentisi

Whatsapp uygulaması için geliştirilmiş olan Lite.Im botunun indirilmesi ile beraber kullanıcıların Bitcoin gönderimi ya da alımı yapabilmeleri mümkün olur. Tavsiye programı aracılığı ile davet edilen yeni kullanıcılar üzerinden Bitcoin kazanımı da sağlayan bu bot uygulama, kullanıcıların varsayılan tokenlarını, dil seçeneklerini ve kripto para tercihlerini seçmelerini de mümkün kılmaktadır. Şuanda sadece İspanyolca ve İngilizce dil desteği ile faaliyette olan bot indirildikten sonra Bitcoin gönderimi yapılır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları