Emir Marlo Djooky Awards Yolunda!
web-sitesi-fiyatlari
Ukrayna

Her yıl olduğu gibi bu yılda Djooky heyecanı yarışmacıların açıklanmaya başlamasıyla başladı. Öyleki gündeme oturan Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik başlattığı savaştan dolayı insanların Ukrayna’ya olan güçlü desteği çığ gibi büyüyor. Djooky Awards’ın 2022 temsilcisi Emir Marlo. Djooky’nin resmi sitesinden yapılan resmi açıklamaya göre Ukrayna’yı Emir Marlo temsil edecek.

 

 

Ukrayna’yı Türk kökenli birinin temsil etmesiyle yarışmanın Türk takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Temmuz ayında Universal Music etiketiyle yayınlanacak “Voices” şimdiden favoriler arasında gösteriliyor. Djooky’nin sitesinde Avrupa Top1 listesine giren Emir Marlo bu yıl yarışmada büyük ses getireceğe benziyor. “Voices” Ukrayna”da yaşanan insanlık dramına ve Ukrayna”nın ayrılmaz toprak bütünlüğüne değiniyor.  17 yaşındaki Emir ilk çıkışını Djooky Music ile başarılı bir şekilde attı. Yaz aylarının vazgeçilmez yarışması Djooky bu yıl ücretsiz çevrimiçi oy kullanımı sunacağını açıkladı. Kullanıcılar artık oylarını Djooky App’dan kullanabilecek. 

 

 

Emir Marlo kimdir?

16 Ocak 2005 tarihinde İstanbul’da doğan Emir eğitimini İstanbul’da bir lisede sürdürmekte. Müziğe olan tutkusu daha çok erken yaşlarda gitar eğitimi almasıyla başladı daha sonra evde amatörce solo şarkılar yapan genç şarkıcı ilk profesyonel çıkışını Djooky ile yaptı. Genç şarkıcı ayrıca (COVID-19 pandemisinin başlangıcında hobi olarak başladığı) Voleybol oynamaktan hoşlanıyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları