Ucuz web sitesi nasıl kurulur
web-sitesi-fiyatlari
Wordpress gibi hazır web sitesi scriptleri ile kendi ucuz web sitesi yapmak mümkün olduğu gibi ücretsiz web sitesi oluşturma hizmeti de sağlayan sitelerden yardım alabilirsiniz.

Web sitelerinin kurulum yöntemleri ve ucuz web sitesi oluşturma için günümüzde birçok farklı yol vardır. Wordpress, Joomla gibi hazır web sitesi scriptleri ile kendi ucuz web sitesi yapmak mümkün olduğu gibi ücretsiz web sitesi oluşturma hizmeti de sağlayan sitelerden yardım alabilirsiniz. Bunun haricinde hazır web sitesi temaları ile web sitesi kurup tamamen baştan tüm içeriği siz kendi kontrolünüzde oluşturabilirsiniz.

Hazır script ile site kurulumu

Hazır script ile site kurulumu

Günümüzde oldukça fazla sayıda insan Wordpress, Joomla adı verilen ve daha birçok çeşidi olan hazır script tasarımları aracılığıyla tasarımı yapmaktadırlar. Bu şekilde bir web sitesi kurulumu oldukça basit ve kolaydır. Bunun için ilk adım olarak hosting hizmeti ve domain adresi almanız gereklidir. Sonrasında WordPress internet sayfasına tıklayarak WordPress’ e ait en son versiyonu indirmeniz ve ardından dosyalarınızı ftp hesabınıza atmanız, bir veri tabanı oluşturmanız gereklidir ve bu işlemlerin tamamı yalnızca beş dakika kadar bir süre gerektirmektedir.

Daha hızlı ve prstik yöntemlerle çalışan web hosting markalarını seçerek, sizi yönlendirdikleri yönetim paneli üzerinden yalnızca bir form doldurarak çok kısa bir sürede web tasarımı yapabilmek de mümkündür.

sisal

Ücretsiz web sitesi kurulumu

Hiçbir ücret ödemeden web sitesi kurmak istiyorsanız, bu amaçla bedava web siteleri kurma hizmeti sunan internet siteleri bulabilir ve bunlardan faydalanabilirsiniz. Ancak burada önemli olan size hizmet veren sitenin kalitesine dikkat edebilmenizdir. Çünkü birçok ücretsiz web tasarım hizmeti veren site yardımı ile açılan web siteleri kendiliğinden belli bir süre sonra kapanabilmektedir ve bu da tüm emeklerinizin yok olması anlamına gelir. Bu amaçla tercih edebileceğiniz kaliteli oluşumlardan biri Google’ın Blogger sitesidir.

Ucuz web sitesi oluşturmak için ne yapılmalı

Web sitesi tasarımı yapılırken nitelikler açısından en mühim basamak sizin ihtiyaçlarınızın karşılanmasına yönelik tasarım ve kodlamaların yapılmasına karar verilmesidir. Kodlamada üç yöntem bulunmaktadır: php, asp, flash action script. Her kodlama kendine has farklı özellikler içermekte ve birtakım pozitif ya da negatif yanlara sahip olmaktadır. Ucuz web sitesi yapan kişi bu programlama dillerinin özelliklerini bilmeli ve buna uygun çalışmalıdır.

 

Web sitesini oluşturmak nasıl ve ne kadar zamanda olur

Html olarak adlandırılan programlama dili ucuz web sitesi web tasarım programlamasında da kullanılmaktadır. Sitenin tasarım ve kodlama basamaklarının tamamı içeriğin çeşitliliğine göre değişkenlik gösteren bir süreçte tamamlanır. Ancak orta seviyede bir web tasarımı yapmak  bir ya da iki hafta arasında kullanıma hazır edilebilmektedir.              

Web sitelerinin teslim süreleri ve ücretlendirmeleri

Profesyonel ya da kurumsal içeriklere göre web sitesi tasarımlarında farklı fiyatlandırma ve yapılandırma süreçleri görülmektedir.

Web sitesi ücretleri  ve teslim süresi

Kısaca paketlerin genel olarak size sunduğu şeyleri bulabilirsiniz. Bu paketlerde ücretleri ve size teslim süresini bulabilirsiniz.

Profesyonel web sitesi fiyatları

Profesyonel siteler çoğunlukla kurumsal orta ölçekli ve kobilerin aradığı tarzda sitelerdir. Bu paket içerisinde içeriği kendiniz değiştirip, yazı ve ürün ekleyip silebilirsiniz. Genel olarak fiyatları 2.000 ile 20.000 tl arasında olmaktadır.

              Flash web site fiyatları

 

              Sitenizde görselliğe flash animasyonlardan  oluşmasını istiyorsanız bu paket tercih edilmesi gerekir.Fiyatı  5000 TL-20.000 TL arasında değişmektedir.

 

              Ekonomik fiyatlı web site fiyatları

 

              Ekonomik fiyatlı siteler ise  2000 TL ile 5000 TL arasında  değişmektedir. Oluşturulan bu siteler de içerikler müşteri tarafından girilir ve biraz Office uygulamalarını kullanmayı bilmesi yeterlidir.

 

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları