'Sadece Şeyma' Tükendi
web-sitesi-fiyatlari
Geçen yıl Acun Ilıcalı’dan boşanan Şeyma Subaşı’nın yazdığı kitap 'Sadece Şeyma' tükeniyor. Kitapçıların raflarında çıktığı günden itibaren yerini alan kitap hızla bitiyor.

Uzatmalı sevgilisi Acun Ilıcalı ile evlendikten yaklaşık bir yıl sonra boşanma kararı alan sosyal medyada da oldukça takipçisi olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay kitap çıkarttı. Meraklısının fazla olduğu kitap çıktığı günden beri hızla alınıyor.Şeyma Subaşı’nın hayat hikâyesini anlattığı kitabı birçok ünlü kitapçıda bulunuyor.

Kitabı Çıktıktan Sonra Yoğun İlgi Gördü

Acun Ilıcalı ile evlenerek magazin dünyasındaki gözleri üzerine çeviren Şeyma Subaşı, kitabı çıktığından beri yoğun ilgi görmesinden dolayı mutlu olduğunu söylüyor. Yaklaşık üç milyon takipçisi bulunan Subaşı’nın kitabı iki hafta önce çıktı.Kırk bin adet basılan  ‘Sadece Şeyma’ adlı kitabın raflarda hızla tükendiği biliniyor. Hem kitapçıda hem de internette satışta olan kitabın tekrar baskı yapılıp yapılmayacağı ise bilinmiyor.

Giyim tarzı ve yaşamı ile göz önünde olan Şeyma Subaşı, popülerliğini bu kitap ile artırıyor. Hayranlar ise Subaşı’nın yeniden bir kitap yazmasını istiyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları