Paul Graham'in Girişimcilik Hikayesi
web-sitesi-fiyatlari
Graham’ın başarılı bir hayat hikayesi bulunuyor. Paul Graham’ın girişimcilik hikayesi herkes tarafından merak ediliyor. İşte sizlere Paul Graham'in Girişimcilik Hikayesi.

İngiliz bilgisayar bilimcisi, girişimci, girişim kapitalisti Paul Graham 13 Kasım 1964 yılında dünyaya geldi. Başarılı girişimci yazar ve blog yazarlığı ile de dikkat çeken biridir. Steven Levya tarafından hacker filozofu, olarak nitelendirilen Graham’ın başarılı bir hayat hikayesi bulunuyor. Paul Graham’ın girişimcilik hikayesi herkes tarafından merak ediliyor.

Graham’ın Eğitim Hayatı

Graham’ın Eğitim Hayatı

Graham, okul hayatı başarılar ile dolu bir isimdi. İlk olarak Cornell Üniversitesi’nde felsefe okuyan başarılı isim daha sonra Harvard Üniversitesi’ne giriş yaptı. Barılı isimlerinin pek çoğu bu okulda okumuştu. Burada Bilgisayar Bilimlerinde yüksek lisansa başladı. 1988 yılında başladığı yüksek lisansı başarı ile tamamlayan isim 1990 yılında doktoraya başlamıştı. Bunların yanı sıra Graham, Rhode Island Tasarım Okulu ile Floransa’da Akademide resimde okumuştur. Çok yönlü biri olan isim dünyaca ünlü bir isim haline geldi.

sisal

Graham Nasıl Tanındı?

Graham Nasıl Tanındı?

Düşünce olarak pek çok kişi ile aynı yapıda olan Graham, özgün olması ve çok yönlülüğü ile diğer insanlardan ayrılmayı başardı. Hayata bakış açısı ile pek çok kişinin idolü haline geldi. Essayler konularının genel kitleye hitap edecek şekilde yazılmış olması ve yazılarda yer alan mantık akışı ünlü yazarın sevilmesinde en büyük role sahip konular arsında yer alıyor. Yazılarda yer alan sebep sonuç ilişkileri, okuyucuyu yazı boyunca ihtimaller dahilinde yokuş aşağı gidiyor hissine kaptıran konuları yazarın ilgi görmesini sağladı.

Paul Graham’dan Tavsiyeler

Paul Graham’dan Tavsiyeler

Genç girişimcilere örnek ve idol olan Graham, başarı için 3 şeye ihtiyaç duyulduğunu belirtmektedir.

Bunlar:

• İyi insanlar ile çalışmak

• Hedef kitlenin istediği ürün yapmak

• Mümkün olduğunca az para harcamak

Şeklinde sıralanabilir. Bu üç madde ile başarının sırrını paylaşan Graham, kendi hayatında da bunları uyguladı. Hayatın kısa olduğundan yakınan ünlü isim, çocukluğunda bu konuyu merak ettiğini de söylemiştir. Özellikle çocuklarının olması ile birlikte hayatın kısa olduğunu fark ettiğini belirten girişimci isim Graham, bu konu ile ilgili pek çok söyleşi de bulunmuştur. Hayatın kısa olup olmadığını uzun süre sorgulayan ünlü isim kesinlikle kısadır tespitinde bulunmuştur.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları