Otomobil Üstüne Oluşan Çizikler Nasıl Yok Edilir?
web-sitesi-fiyatlari
Otomobilinizin üzerinde en ufak çizgi moralinizi bozmaya yeter. Uygun park yeri bulamamak ufak tefek kazalara ve çiziklere neden olurken akşam mahalle arasına bıraktığınız aracınız çocuklar ya da bazı dengesiz insanların zarar vermelerinden dolayı sabah kalktığınızda aracınızı çizilmiş olarak bulmanız olası bir durumdur.

Çevresel etkenlerde araçların boyalarında aşınmalara neden olarak çizilmelere neden olmaktadır. Peki,en kolay ve ekonomik olarak otomobil üstüne oluşan çizikler nasıl yok edilir?Buna kısaca değinelim. 

sisal

Aracınızı Çiziklere Karşı Koruyucu Önlemler Alın

Aracınızın bazı etkenlerden aşınması durumunda çiziklerin oluşacağını belirtmiştik. Bunun için öncelikle aracınızı toz kir gibi maddelerden uzak tutmak gerekir. Arabanın üzerine yapışan kimyasal bağlardan dolayı boyanın aşınarak çizilmesi görülür.Aracınızı güzelce yıkamanız tozların ve bazı çevresel etkenlerin boyaya yapışmasını engeller. Aracınızı yıkamakla kalmamalısınız üzerinde kalan su arabada lekelenme ve aşınmalara sebep vereceğinden kuru yumuşak bir bezle aracınızı iyice silerek kurulayınız. Oluşan çizik varsa kullanılacak malzemenin ömrünün daha uzun olmasında bu çok önem taşır.

Arabanın Çiziklerinin Kapatılma Uygulaması

Aracınızı temizledikten sonra MegularsScratch ürününü kullanarak olası çiziklerin ve aşınmaların kuş pisliğinden oluşan katmanların kapatılmasını sağlayabilirsiniz.Görünen çiziklerin üzerine süngerle çizik yok edici ürünü sürüp çiziğin kapandığını görene kadar süngerle ovalayın Daha sonra cila ile uygulama alanını cilalayın Havlu bir kumaş bezle güzelce ovalayarak silin parlak olduğunu göreceksiniz.

Çizik Gidericiler

Piyasada bulunan çizik gidericiler ile çizik giderici pasta olarak kullanılan ürünleri kullanarak çizikleri azaltabilirsiniz. Çizikleri iki türe ayırırsak derin ve hafif çizik olarak iki türü vardır. Hafif çizikler cila ve zımpara ile azaltılsa da derin çizikler biraz daha zor kapanan ve kapanması zor olan çizikleri kapsar. Vernik katmanında oluşan çiziklerle mücadele daha kolay olur.Zımparalanan uygulama alanı daha sonra cilalanarak çiziklerin yok edilmesi sağlanır. Bazı kimyasal ürünler sayesinde araçlarınızın çizikleri kapanarak eskisinden daha iyi bir görünüm elde edebilirsiniz. Aracınızı korumak en güvenilir park alanı bulmak bu gibi durumlarda biraz olsun sizi kurtarabilir.İyi bir bakım ve temizlikle çiziklerden aracınızı korumanız mümkündür.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları