Her yönü ile SEO nedir
web-sitesi-fiyatlari
Search Engine Optimization yani kısaca SEO olarak tanımlanan bir kavramdan bahsetmek istiyorum sizlere

Nedir, ne işe yarar, neden gereklidir? Ya da böyle bir hizmete ihtiyacınız var mı diye düşünüyorsanız yazımızı okuduktan sonra bu soruların cevabını da öğrenmiş olacaksınız.

Nedir, ne değildir?

Nedir, ne değildir?

Kısaca, arama motorlarına yönelik yapılan iyileştirme ve optimizasyon çalışmaları olarak tanımlayabiliriz. Yani sayfaların ve ya sitelerin arama motorlarında üst sıraya çıkarılması için yapılan çalışmaları kapsar. Site içi ve site dışı olmak üzere iki şekilde verilebilen hizmetler sayesinde internetin bu faydasından sizde yararlanabilirsiniz. 

Peki, SEO nedir? Gerekli midir? Ya da başka bir değişle bu hizmetten kazancımız nedir? Burada temel amaç, arama motorlarında sayfanızın ve ya sitenizin üst sıralarda yer almasını sağlamaktır. Böylece sitenizde yer alan hizmet, satış ve bilgilerin daha büyük bir kitleye ulaşmasını sağlayacaktır. Bir nevi siteniz için doğal bir popülarite sağlama yolu da diyebiliriz.

sisal

Dikkat etmeniz gereken hususlar

Sizin ulaştığınız ve ya size ulaşan firmanın arama motorlarında ilk sayfa referansı en önemli konudur. Bu referansların doğru olup olmadığını teyit ettirmek gerekir.

Hizmet alacağınız şirkete ait kendi sitelerinin anahtar kelimelerini arama motorlarında ilk sayfada olup olmadığını kontrol edin.

Hizmet almayı düşündüğünüz firmanın sözleşme örneğini alıp bir avukat ve ya hukuk danışanından öneriler alabilirsiniz.

Faydaları nedir?

Alacağınız profesyonel bir yardım sayesinde artan popülerliğiniz ile müşteri potansiyeliniz ve satış oranınız beraberinde artacaktır. Bu hizmete ihtiyacınız olup olmadığını bilemiyorsanız size şöyle açıklayayım. Eğer bir siteniz varsa ve gelir kazanmayı hayal ediyorsanız tanıtımınızı mutlaka yapmalı, daha fazla kullanıcının sitenizi ziyaret etmesini sağlamalısınız.

Binlerce kullanıcıya sahip olduğunuzu ve buna ihtiyacınızın olmadığınız düşünüyorsanız, size ulaşamayan ve ya sizden haberi olmayan daha milyonlarca kullanıcı olduğunu unutmayın. 

 

Seo Analiz İle Elde Edeceğiniz Avantajlar

Teknoloji çağının getirdiği kolaylıkları yaşadığımız gibi zorlukları da çekiyoruz. Artık sanal platformda ciddi anlamda bir rekabet kol geziyor, hüküm sürüyor. Bu rekabet ortamında şirketler batmak noktasına geliyor, bazıları zirveye yükseliyor. Web sitenizin ve sitenizde yer alan reklamların milyonlarca insanla buluşmasını ister misiniz? Cevabınız evet ise Ceo Bilişim yanınızda.

Google Sıralamasında Kaçıncı Sıradasınız?

Bilindiği üzere ülkemide en fazla kullanılan arama motoru Google. Her web sitenin Google bünyesinme popülerliği, aranma oranı bulunmaktadır. Bu popülerlik ve oran sitenizin içeriğindeki kelimelere göre belirlenmektedir. Yani diğer, rakip web siteleri ile rekabetinizi kelimeler ile yapmaktasınız. Yapılan bu rekabetin sayısal veriler şeklindeki dökümünde hali hazırda bulunan değişiklikleri takip etme işlemine SEO Analiz denilmektedir. Bahsi geçen bu analizin web sitenize ve işletmenize sağlayacağı birçok avantaj var.

Kazancınız Ne Olacak?

Açılımı Search Engine Optimization olan SEO, web sitenizin popülerliğini ve tanınırlığını artırmak için çok kuvvetli bir güçtür. Anahtar kelime analizi, anahtar kelime bireysel tavsiye ve çeşitli uygulamalar ile siteniz Google arama motorunda üst sıralara çıkmanız sağlanacaktır. Üstelik yalnızca Google değil, Yandex, Bing gibi ülkemizde belli bir konuma ulaşmış arama motorları için de aynı işlemler uygulanmaktadır. 

Güvenilir Hizmet Ceo Bilişim’de

Ceo Bilişim sizler için verdiği kaliteli hizmeti ile sitenizin ve verdiğiniz reklamın en üst seviyede yer almasını sağlamakta, bazı durumlarda birinci sayfa garantiliği verilmektedir. Ceo Bilişim ile yapacağınız çalışmalar sayesinde reklamınız milyonlarca insan ile kolay bir şekilde buluşabilecek. Analiz işlemlerini kaliteli ve seviyeli bir şekilde sürdüren firmamız yaptığı tüm çalışmaları, uygulamaları düzenli bir şekilde rapor etmekte ve bu raporları sizlere sunmaktadır. 

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları