Çalışanları Mutlu Etmenin Yolları
web-sitesi-fiyatlari
Bir iş veren iseniz çalışanlarınızı memnun etmek zorundasınızdır. Çalışan kişi ne kadar mutlu olursa işini de o kadar iyi bir şekilde ve daha düzgün bir şekilde yapar ama diğer türlü bakılırsa mutsuz bir çalışan sadece iş bitsin diye uğraşır ve baştan sağma bir iş çıkarır çünkü amaç bir an önce çalışma saatini doldurup işi bırakıp eve gitmek ister.

Aslında çalışanlarınızı mutlu etmenin yolları oldukça basittir. Güzel bir maaş ve güzel sıcak bir ortam her zaman çalışanları mutlu eder. Mutsuz olunan bir yerde iş verimi ne kadar olur? Ne kadar başarılı ürün ortaya konulabilir? Kişi çalışırken mutlu değilse devamsızlık artışı gösterir mi? Mutlu bir insan bilimsel olarak daha lider bir özellik alır ve daha yaratıcı fikirler ortaya koyar. Karşılaşılan her türlü olumsuz sorun karşısında daha dik bir duruş sergiler ve sorunların kolayca çözüme kavuşturulmasında önemli rol oynar. Mutsuz bir çalışan ise sadece işini yapması gerektiği kadarını yapar daha fazlasına karışmaz sadece çalışan sıfatı ile kalır liderlik yapamaz başkalarını yönetemez.

sisal

İyi Bir Maaş

Çalışanları mutlu etmenin ilk yolu onları tatmin edecek bir maaş vermektir. Maaş kişiyi işe bağlayan en önemli etkendir. Emeğinin karşılığı almak hatta fazlasıyla almak kişiyi iş verene daha çok bağlayacaktır.

Dinlendirici ve Mutlu Edecek Ortamlar Yaratmak

Sürekli çalışmak ve yorucu bir iş kişide mutsuzluk ve tatminsizlik yaratır. Ara ara boşluklar oluşturmak o boşluklarda çalışanlarla arkadaş gibi sohbet edilmesi ve samimi bir ortam kurulması mutlu etmenin önemli yollarından birisidir.

Kendi İşi Gibi Hissettirin

Çalışan kişi yaptığı işi ne kadar benimserse o kadar başarılı işler ortaya koyabilir. İşveren kişilere kendi işini yapıyormuş gibi hissettirmelidir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları