2017'nin En İyi 5 Otomobili
web-sitesi-fiyatlari
Şahsa ait otomobiller birer ihtiyaç günümüzde. Otobüs ve dolmuş beklemek, trafik ve benzeri sorunlardan uzak kalmak için şahıslar ayaklarını yerden kesecek bir otomobil almak için çaba harcarlar.

1. Peugeot Partner

Peugeot Partner

Aile arabası olarak çok dayanıklı ve geniş olan bu otomobiller 2017 yılında da en çok satılan otomobillerden oldu. Gri, siyah ve beyaz renkleri en çok satılan renkleridir.Uzun yollarda, arkasındaki bagaj kısmı ile geniş yük hacmine sahip olan araç iç donanım özellikleri ile de modern tarzda dizayn edilmiştir.

2. Opel

Opel

Opel otomobillerin dayanıklılığı yıllar geçtikçe kanıtlanmakta olduğu için 2017 yılında araç alanların tercihi opel çeşitlerinde oldu. Hem iç hem de dış görselliği ile de dikkatleri üzerine çeken araç iç hacminin genişliği ve konforu ile mükemmel bir otomobil.

sisal

3. Honda Civic

Honda Civic

Lüx araba sevipte bütçesi yetmeyenlerin tercihi olan honda civic otomobiller yakıt tüketiminde tasarruflu, iç ve dış malzemeleri kaliteli ve full donanımlı araç alanları memnun etti.

4. BMW

BMW

2017 yılı BMW otomobillerinin tüm serileri, alıcıyı da memnun etti satıcıyı da. Uzun yollarda güvenle kullanılacak bir otomobil. Fiyatına değecek özeliklere sahip,fren sisteminden, motoruna kadar kalitenin bir numarası. Konforlu araçlar içerisinde bir numara.

5. Citroen

Citroen

Üretime geçtiği yıldan itibaren en çok satışı yapılan araçlar grubunda olan citroen otomobil çeşitleri dayanıklılık ve ferahlığı ile adından bahsettirmektedir. Araba alacakların hayallerinde muhakkak yer eden citroen alıcılarını yarı yolda bırakmamıştır. Küçük yada geniş aileler için idealdir. Yedek parça sıkıntısı bulunmayan citroenler ülke genelindeki servis ağları ile kalitesini kanıtlayan otomobil markalarındandır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları