Tom Anderson'in Girişimcilik Hikayesi
web-sitesi-fiyatlari
Başarılı girişimci Tom Anderson'in Girişimcilik Hikayesini sizler için araştırdık.

Son yıllarda pek adını duymadığımız fakat 2000'li yılların başından 2008 yılına kadar adını sıkça duyduğumuz Tom Anderson'in girişimcilik hikayesi çoğu kişiye örnek olmaya devam ediyor. Tom Anderson 2000'li yıllarda Myspace adında bir site kurdu ve milyonlarca kullanıcıya ulaştı. Ardından sitesini 2008 yılında Intermix'e satarak milyoner oldu.

Facebook ve Twitter'in Myspace'e Etkisi

Facebook ve Twitter'in Myspace'e Etkisi

2008 Yılında Twitter ve Facebook bir anda belirdi. Milyonlarca kullanıcısı olan Myspace ise artık kullanıcıların ilgisini çekmemeye başlayınca Intermix'e satıldı. Tom Anderson ise 32 yaşında iken milyoner birisi oldu. Artık Milyoner olan Anderson tasarladığı bir site ile milyoner olduktan sonra artık kişisel hedeflerine odaklandığını belirtti.

sisal

Rüya Yaşamı ve Tom Anderson

Rüya Yaşamı ve Tom Anderson

Tom Anderson 32 yaşına geldiğinde tasarladığı bir site ile milyoner oldu. Ardından gelişen diğer siteler ile boy ölçülemeyen sitesini sattı ve kendini rüya gibi bir yaşam alanı tasarlamak için adadı.

2008 Yılı ve Şansın Dönüşü

2008 Yılı ve Şansın Dönüşü

2008 Yılında milyonlarca kullanıcısı olan Myspace'ın satılmasından sonra girişimcilik hikayesi başladı. Yeni hedefi milyonlarca kişinin özgürce konuşabildiği ve paylaşımlarda bulunabildiği bir yer olan Myspace ortamını gerçek hayata taşımaktı. 2008 Yılında milyoner olduktan sonra mimari tasarımlarını bizzat kendisinin yaptığı bir şehir tasarlamak için kolları sıvadı.

Tasarım ve Mimari Hedefler

Tasarım ve Mimari Hedefler

32 Yaşında milyoner olan Anderson kısa süre içerisinde milyoner olunca artık 40 yaşında emekli olacağını açıklamıştı. Milyoner olduktan sonra mimari alanına odaklanacağını ve insanların rüya gibi bir evde yaşaması için çalışacağını açıklamıştı. Tom Anderson 2008 yılında artık site tasarımlarını yapmayacağını açıklamıştı. Böylece bir girişimcilik öyküsü bitmiş ve bir başkası başlamıştı. 2008 yılında Myspace satıldıktan sonra milyonlarca doları olan Anderson bir şehir inşa etmeye başladı.

Bu şehir ile beraber Anderson;

• Mimaride yeni bir girişimcilik öyküsü yazmaya başladı,

• Myspace dünyasını gerçek hale getirdi,

• Tasarımları ile insanlara örnek oldu,

• İnsanlara hayal dünyası gibi bir alan yarattı.

Böylece Anderson, Myspace dünyasını gerçek hayata taşımaya başlayarak yeni bir girişimcilik hikayesi yazmaya başladı.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları