Uzak Durulması Gereken 11 Kadın Tipi
web-sitesi-fiyatlari
Uzak Durulması Gereken 11 Kadın Tipini sizler için araştırdık.

Davranışlarımızı belirleyen unsurlar vardır ve bu unsurlar bireye göre değişiklik gösterebilir. Örneğin bazı kadınların davranışları itici gelebilirken bazılarınınki samimi gelebilir. Bu, o kişinin isteği doğrultusunda gerçekleşmeyen bir durum olabilir ya da kendi çevresine yansıttığı davranışları yansıtmak istemiyordur. Sizler için uzak durulması gereken 11 kadın tipi derlendi.

Egoist Kadın

Bazı kadınlar kendilerine iltifat edilsin ya da edilmesin son derece egoist yapılarıyla dikkat çekerler. En başta uzak durmanız gereken kadın tipi budur. Hediyeler alınsa da, iyilik yapılsa da hiçbir şeyden mutlu olmaz ve hep daha fazlasını ister. Ayrıca suratı daima asıktır.

Aşırı İlgili Kadın

Sizi davranışlarıyla sıkboğaz eden, hareketlerinizi kısıtlayan ve mutlu olmanızı engelleyen bu kadınlardan ilk fırsatta kaçmalısınız. Unutmayın sizi seven insan böyle de sever, değiştirmeye çalışmaz. İlk başlarda etkili gelen bu kadınlar bir zaman sonra sizi ilişkiden soğutacaktır.

İnatçı Kadın

İnatçı kadınlar daima kendi düşüncelerini size benimsetmeye çalışır ve eninde sonunda istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda bırakılırsınız. Bu durumun önüne geçmek için böyle kadınlardan uzak durun ve bunun yerine sizin isteklerinize kendi istekleriymiş gibi değer veren kadınlarla birlikte olun.

Kıskanç Kadın

Etrafınızda her hareketinizi kontrol eden, kıskançlıkta sınır tanımayan bir kadın varsa bu kadınlardan uzak durun. Enerjinizi sömürerek sizi kendi taraflarına çekmeye çalışacaklardır.

Aşırı Duygusal Kadın

Elbette duygusallıktan zarar gelmez fakat her şeyin aşırısı zarardır. Ayrılık söz konusu olduğunda böyle kadınlar gözyaşlarını kullanıp sizi geri dönmeye ikna eder. Böyle olaylara kanmayın ve derhal uzak durun.

Evlilik Meraklısı Kadın

Siz bahsetmediğiniz zamanlarda bile böyle kadınlar konuyu evlilik meselesine getirir ve herkesi kendileri gibi zanneder. Uzak durmanız gereken en tehlikeli kadın tipi kesinlikle budur. Her ilişkiyi sonu evliliğe gitmesi gerekiyormuş gibi kafalarında kurar ve benimserler. Bırakıp gitmeniz sizin için en uygunudur.

Çok Konuşan Kadın

Bu kişileri yakındayken daha iyi tanıyabilirsiniz. Öyle ki bir dakika bile susmaz ve karşıdaki kişinin ne düşündüğünü umursamazlar. O yüzden çok konuşan değil, yerinde konuşan ve dinlemeyi bilen kadınları tercih etmelisiniz.

Sürekli Geçmişten Bahseden Kadın

Özellikle ilişkide en dikkat edilmesi gereken konulardan biridir. O anda yaşadığı ilişkiye değil de unutulup gitmesi gereken bir ilişkide aklı kalan kadınlardan derhal uzak durulması gerekir. Sizi sevmiyordur ve sevme ihtimali yoktur çünkü aklı hep geçmiştedir.

Dürüst Olmayan Kadın

İlişkide olmadıkça anlaşılmayan kadın tipidir. Bazıları o kadar iyi yalan söyler ki oturup bunun üstüne düşünmezsiniz bile. O yüzden beden dilini çok iyi analiz etmeyi öğrenin ve yalanını yakaladığınızda anında bırakın.

Kendine Güvenmeyen Kadınlar

Bu kadınlar devamlı kendilerini çirkin bulduğundan, kilo aldığından, yüzünde çıkan en ufak bir sivilceden ve buna benzer şeylerden bahseder. Halbuki kendisine güveni yoktur ve bütün bahaneleri bunlardır. Kendine güvenen kadın vücudundaki herhangi bir değişikliği büyüterek anlatmaz. O yüzden rahatsız oluyorsanız mutlaka uzak durmalısınız.

Dedikodu Yapan Kadın

Bu kadınlar yakın arkadaşlarının bile dedikodusunu yapıp size anlatabilecek niteliktedir ama devamında o kişinin yüzüne gülmeye devam eder. En sevdiği arkadaşının arkasından konuşan biri, emin olun sizin arkanızdan daha kötülerini söyler. İşte bu yüzden dedikoducu kadınlardan uzak durmalısınız. Her şeyin dozu çok önemli elbette. Rahatsız olduğunuz bir ilişkiyi sürdürmeye çalışmayın. Bırakın herkes mutlu olacağı ilişkiyi yaşasın.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları