Profesyonel web tasarım ile başarıyı yakalayın
web-sitesi-fiyatlari
Profesyonel web tasarım firmaların ya da kişilerin ihtiyaçlarına ve taleplerine göre özel olarak oluşturulan web tasarımlarıdır.

Günümüzde giderek artış gösteren rekabet ortamı içerisinde internetin de giderek hızlanan bir ivmeyle yaygınlaşmasıyla profesyonel web tasarım kolları içerisinde ayrı bir önem kazanmıştır. Birçok müşteri ya da site takipçisi web sitesine kişi ya da kurumlardan önce ulaşmakta, bilgi ve kurum profilini bu şekilde elde etmekte ve sizi web siteniz aracılığıyla tanımaktadır.

Kaliteli bir profesyonel web tasarım hizmeti neleri kapsar

Kaliteli bir profesyonel web tasarım hizmeti neleri kapsar

Dinamik bir görünüm yapısında ve kolay kontrol edilebilir olmalıdır, arama motoru aracılığıyla kolayca erişilebilmelidir, web sitesinin tasarımı ile yazılan içerikler birbiriyle uyumlu olmalı, üretilen site farklı teknolojik cihazlara ve farklı ekran boyutlarına uyum sağlayabilmeli, profesyonelce hazırlanmış, yeniliğe açık kodlamalar yapılmış olmalı, etkin ve fonksiyonel bir yapıya sahip olmalı, şirketinizin oluşturmak istediğiniz profilini, hedef ve çalışma prensiplerini en iyi şekilde yansıtmalı, site kullanıcıları için kolay bir şekilde ulaşılabilir ve aranan bilgiye kolayca sahip olunabilir şekilde tasarlanmalı, siteyi ziyaret eden kişilere istenen bilgiler net bir şekilde verilmeli ve böylece kişide güven uyandırılmalıdır.

sisal

Web sitesinin sağladığı yararlar nelerdir

Firma tanıtım ve reklamınızın hem ulus içerisinde hem de uluslar arası platformlarda olmasını sağlamaktadır, potansiyel müşteriler de hedef müşteri kitlesi ile birlikte yer alabilmektedir, müşterileriniz ile daha kolay ve etkili bir iletişim kurabilmenize olanak sağlar, online uygulamalarla ürün tanıtım ve satışı yapmanıza olanak sağlayarak işlerinizi daha hızlı ve pratik bir hale getirir, kağıt, posta gibi çeşitli ekstra masraflar yaratmadan ürün tanıtımı yapabilmenize olanak sağlar yani tasarrufa yardımcı olur, firmanızın takipçileri için çağa ayak uydurabilirlik görünümü kazandırır.

Web Tasarım prensipleri ve kolaylıklarının hepsine sahip olmalıdır.

Site tasarım ile dilediğiniz siteye sahip olun

Web sitesi tasarımı bir firma ya da kişiye ait bilgilerin, referansların ya da ilgili projelerin planlandığı ve internet dünyasına aktarıldığı sürece verilen addır.

Site tasarım aşamaları nelerdir

Web sitesi tasarlanması, site tasarım süreçleri esnasında ilk başta projelerin kapsamı ve bileşenleri müşterilerin taleplerine göre belirlenmekte ve istenen içerik dolaylı olarak müşteriden sağlanmaktadır. Daha sonra iş alanına ve içeriklere uyumlu bir temada tasarım yapma aşamasına geçilir. Tasarımlar yapılan geri dönüşümlere göre müşteri memnuniyeti aldıktan sonra projenin kodlanması basamağına geçilir. Tasarım ve ardından kodlama basamakları tamamlandıktan sonra demo yani taslak bir web sitesi oluşturulur ve müşteriye proje bu haliyle sunulur. Sitenin sahibi olacak olan müşteri, taslağı inceledikten sonra taleplerine göre değişiklikler yapılır, eğer memnunsa ve değişiklik talebinde bulunmazsa teknik bir test süreci başlar.

Test ve başarı değerleri

Hala demo halinde olan projede sunuma hazır hale getirilme için testler önemli bir süreci oluşturmaktadır. Web tasarım projesi olarak farklı ekran boyut ve çözünürlük değerlerinde sağladığı uyumluluk, browserlara olan uyumluluk, bağlanma, açılma ve veri değiştirme hızı, arama motorlarında çıkan sonuçlarda aldığı yer gibi kriterler bakımından test edilir. Bu test süreci hatasız bir şekilde sonuçlanıp başarıya ulaştığında yayına hazır bir web sitesi oluşturulmuş demektir. Yayınan açılan web sitesi için artık müşteri tarafından takip ve destek sağlama dönemi başlar.

 

Site tasarım zorlu, dikkat gerektiren ve uzun bir zamanı kapsar. Öncelikli olarak kurumun amacı net bir şekilde belirlenmeli ve geri dönüşlere dikkat edilerek bu amaç üzerinde gereken değişiklikler yapılmalıdır. Müşterinin internet sitesinden beklentisi ve ihtiyaçlarının tam olarak giderilmesi ajans için önemli olmalıdır.

Doğru web sitesi tasarımı ile işinizde ilerleyin

Binlerce web sitesi tasarımı yöntemi bulunan bir sektörün geliştiği günümüzde doğru ipuçları ve araştırmalarınız sonucunda doğru olan kişiyi bulup onunla çalışarak bulunduğunuz iş alanı ne olursa olsun başarılı bir tanıtım, hizmet ya da satış ortamı yakalamanız mümkündür. Ancak tam olarak aynı şekilde başarısız bir site iş hayatındaki oluşturduğunuz sanal kimlik ile doğrudan ilişkili olacak ve başarınızı etkileyecektir.

Herkesin bir web adresi edindiği günümüzde özgün bir web tasarımı konusunda tecrübeli kişilerle çalışarak elde edilebilir ve sizi önbilgi ile durumu kontrol edebilmeniz memnun edici bir site ile sonuçlandırabilir.

Araştırma ve ön bilgiler

Sitenizin tasarımında ve içeriklerinde birlikte çalıştığınız firmanın birtakım araştırmalarının sağlanması gerekmektedir. Bu ön araştırmanın dahilinde bakılması gerekenler menü başlıklarına yansımalıdır. Sonuç olarak hakkımızda ve hizmetlerimiz yazısı, satılan ürünlerin bilgileri ve fiyatları, referansların adları ve linkleri, iletişim ve ulaşım bilgileri elde edilmiş olmalıdır.

İçeriklerinizle olduğu gibi tasarımda da kullanılan farklı programlardaki çeşitlilikten faydalanarak şirketinizin spesifik özelliklerini sitenizde de yansıtın, yani kısaca farklı olmaya çalışın.

Kodlamalar, optimizasyon ve test aşamaları

Kodlama aşamasında web programlayan kişi siteye ait tüm alt yapının teknik gereklerini gerçekleştirmekte ve kodlar aracılığıyla üstteki, alttaki ya da yanlardaki seçenekleri menü başlıklarına uygun eklemektedir. Veriler hazırlandıktan sonra bir FTP programı ile Hosting yapılarak değerlendirilir. Tüm bu süreç esnasında optimizasyon sağlanması, sitenin ya da içeriklerinin arama motorlarında yapılan bir araştırma üst sıralarda yerini almasını sağlamaktadır. Sitenizin içerdiği reklam ve backlinelar arama motorlarında bulunabilir olmalıdır.

Tüm işlemler sonucunda yapılan her şey değerlendirilmeli ve talepler  ya da ihtiyaçlar doğrultusunda gerekli değişiklikler yapılmalıdır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları