Sultanbeyli Emlak Piyasası
web-sitesi-fiyatlari
İstanbul Anadolu Yakası’nın değerlenen bölgelerinden Sultanbeyli’nin nüfusu bir önceki yıla göre 5 bin 276 kişi arttı.

Sultanbeyli, İstanbul Anadolu Yakası’nın hızla gelişmeye devam eden ilçelerinden. Konut, ulaşım ve kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken Sultanbeyli, emlak sektöründe son yıllarda adından söz ettiriyor. 

sisal

Sultanbeyli’de Konut Fiyatları Artacak Mı?

İstanbul’da trafik sorununu çözmek adına ulaşım projelerine ağırlık veriliyor. Ulaşım projelerinden, son teknoloji ürünü sürücüsüz trenler ile hizmet verecek Çekmeköy- Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattıyla beraber ilçede konut fiyatlarının artması bekleniyor. Çalışması devam eden 10,90 km uzunluğundaki Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı, Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçelerini birbirine bağlayacak. Markalı konut projelerinin hızla yükseldiği Sultanbeyli, gayrimenkul yatırımcıların yakından takip ettiği ilçeler arasında geliyor. Peki, Sultanbeyli satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sultanbeyli’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için önemli bilgiler… 

Sultanbeyli Satılık Daire Fiyatları 214 bin TL’den Başlıyor!

Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Sultanbeyli satılık ev fiyatı, ortalama 100 metrekare için 214 bin 465 TL ile 357 bin 400 TL arasında değişirken, ortalama konut fiyatı 285 bin 953 TL olarak gösteriliyor. İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde ortalama konut metrekare fiyatları 2 bin 860 TL oldu. İlçede kiraya verilen bir konutun yatırım geri dönüş süresi 20 yılı buluyor. 

Sultanbeyli Kiralık Daire Fiyatları Ne Kadar?

Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Sultanbeyli kiralık daire fiyatı ortalama 100 metrekare için minimum 904 TL, maksimum 1.506 TL arasında değişirken, ortalama kira fiyatı 1.205 TL olarak belirtiliyor.

Mimar Sinan’da Satılık Konut Fiyatları Artıyor!

Sultanbeyli’de satılık konut fiyatı en çok artan mahallerinin başında Mimar Sinan geliyor. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Mimar Sinan satılık konut piyasasında son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 0.93 artış gösterdi. Mimar Sinan Mahallesi’nde ortalama konut metrekare fiyatları 2 bin 380 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 22 yıl olarak hesaplanıyor. Mimar Sinan’da satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı 178 bin 486 TL ile 297 bin 500 TL arasında değişiyor.

Nitelikli Konutlar Sultanbeyli’ye ilgiyi Artırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası’nın değerlenen bölgelerinden Sultanbeyli’nin nüfusu bir önceki yıla yıla göre 5 bin 276 kişi arttı. Geçen sene nüfus oranı 324 bin 709 kişi iken, 2017’de 329 bin 985 kişi oldu. Nüfusun 169 bin 441’ini ise erkekler, 160 bin 544’ünü ise kadınlar oluşturuyor.  Sultanbeyli’nin nüfus artışı ilçenin gelişimine bağlanıyor. Diğer taraftan ilçede hayata geçirilen nitelikli konutlarla beraber, İstanbul’un diğer ilçelerinden göç aldığı belirtiliyor. 

Sultanbeyli Konut Projeleri

Değişen ve hızla büyüyen bir ilçe olan Sultanbeyli’de markalı konut projeleri artıyor. Sultanbeyli konut projelerinde açık-kapalı yüzme salonu, yürüyüş parkuru, çocuk parkları, fitness salonu, sosyal alanlara yer verilmesi gayrimenkul yatırımcılarının bölgeye olan ilgisi artırıyor. 

> Sultanbeyli’de gayrimenkul yatırım yapmak istiyorsanız, tüm Sultanbeyli satılık daireler için tıklayın!
Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları