SEO Danışmanlığı Hakkında Her Şey
web-sitesi-fiyatlari
Bilgi ve hizmet arayışında olan kişiler için arama motorları vazgeçilmez bir kaynak oldu ve bu durum site ve sayfa sahiplerini harekete geçirdi. Böylece SEO danışmanlığı diye anılan bir alan ortaya çıkarttı. Şimdi size bu sektör hakkında merak edilenleri açıklayalım.

Danışmanlık hizmeti ile bir adım önde olun

Bu hizmetin amacı arama motoru sonuçlarında üst sıralarda yer edinerek daha fazla kişinin sitenizi ziyaret etmesini sağlamaktır. Bu sayede para kazanmak gibi bir amaç için açtığınız site daha fazla müşteriye ulaşacak daha fazla kar elde etme olanağı yakalayacaksınız.

Tabiki de bunu herkes yapamıyor. Web sitelerinde ve ilintili sosyal medya sayfalarında arama motoru sonuçları listesinde üst sıralarda yer alabilmek için başvuracağınız bir danışman amacınıza ulaşmak adına yapacağınız en akıllıca davranış olacaktır.

Danışmanlık hizmeti alırken dikkat edin

Danışmanlık hizmeti alırken dikkat edin
  • İyi bir danışmanın en ayırt edici özelliği, işini başarılı bir şekilde yapmasıdır. Aynı zamanda optimizasyon yöntemlerini etik kurallara uyarak yapması gerekir. Aksi halde web sitenizin kısa sürede kazandığı popülerlik yine kısa sürede sönüp gidecektir.
  • Kısa sürede web sitenizi birinci sıraya çıkartma vaadinde bulunan danışmanlara değil, dürüst olan ve kaliteli hizmet veren danışmanları seçmekte fayda var. Yapılan çalışmaların faydasını görmek için ne az altı ay beklemek gerektiğini söylemeliyiz. İyi bir danışman bunun bilincindedir ve iyimser olmaktansa gerçekçi olmayı tercih eder.
sisal

Nasıl yapılıyor?

İnternet dünyasının hızla büyümesiyle, internetteki ticaret hacmi, yatırımcılar ve girişimcilerin sayısı artmaktadır. Peki, internet kullanıcılarının sizden haberinin olmasını sağlamak nasıl mümkün oluyor? İnternet siteniz, danışmanınız aracılığıyla yakından takip ediliyor. Rakipler ve sektör sürekli takip ediliyor, kıyaslamalar yapılıyor. Sitenizin eksik yönlerini tespit ederek bunları kapanmasını sağlayan SEO danışmanlık hizmetleri hiç kolay değil anlaşılan. 

Seo Danışmanı Nedir?

Arama motoru optimizasyonu anlamına gelen SEO internette herhangi bir mal yada hizmet arayan kişilerin arama motorlarındaki aradıkları kelimelerle ilgili sonuçların listelenmesindeki başarıyı ifade etmektedir. Yani bir başka deyişle internette bulunurluk demektir. İnternetin hayatımızda büyük bir yer edinmesiyle de önemli bir sektör haline gelmiştir. Danışmanlar ise bir arama motoru gibi düşünüp, arama motorlarının yapılarını doğru tahmin ederler.

Ne Kadar Gereklidir?

İnternet üzerinden yeni müşteriler, yeni müşteri kitleleri edinmek isteyen bir web sitesi sahibi iseniz bu durum sizler için oldukça gerekli diyebiliriz. Hedef kitlenizin ya da potansiyel müşterilerinizin sizleri bulabilmesi için web tasarımından sonra gelen birinci gerekli bir unsurdur. Arama motorlarında eğer ilk yirmilerde veya ilk otuzlarda yer almak istemiyor ve sıralamada ilk üçe girmek istiyorsanız sizlerin de bir danışmana ihtiyacınız var demektir.

Ne İş Yapar?

Web tasarımı uzmanları bu sektörle çok yakından ilgilenmişler ve arama motorlarındaki mantığı çözmeye başlamışlardır. Yani ben Google olsam çıkan sonuçları listelerken neye önem verirdim tarzında düşünerek yola çıkmışlardır. Herhangi bir arama motoru gibi düşünerek onların hareket tarzlarını doğru tahmin eden kişiler Seo danışmanı olmaya başlamıştır. Ama unutulmamalıdır ki bu bünyesinde uzun bir süreci barındırmaktadır. Bu işte tecrübe çok önemlidir, yani bu işte ne kadar eski iseniz adımlarınızı o kadar doğru atarsınız demektir. Danışmanlar bir web sitesinin arama motorlarında en üst sırada yer almasını sağlarlar. Bunun amacı da o web sitesine ziyaretçi çekmektir. Rekabetin çok yaşandığı alanlarda anahtar kelimeler kullanılarak, ilk üç sırada yer almak danışmanların asıl hedefidir. Bu hedefi gerçekleştirmek için öncede belirttiğimiz gibi derin bilgisi olan kişilere başvurmanızı öneririz. Bu kişiler öncelikli olarak sitenizi ve oluşan rekabeti analiz ederek işe başlarlar.

 

 

 

Kurumsal SEO Danışmanlığı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Web sitenizin tıklanma sayısını, günlük ziyaretçi sayısını, sitenizde yer alan reklamın hedef kitlesini artırmak ister misiniz? Cevabınız evet ise sizleri kurumsal SEO danışmanlığı ile tanıştırmak istiyoruz. Bu danışmanlıkta neler var? Size ve işletmenize ne gibi faydalar sağlayacak? İşte danışmanlık hakkında bilinmesi gerekenler.

Google ve Yandex Sıralamasında Yeriniz Ne?

Ülkemizde en çok kullanılan arama motorları Google ve Yandex, kendi bünyelerinde bir sıralamaya sahipler. Arama motoruna yazdığınız anahtar kelimeye göre karşınıza çıkan sayfalar bu sıralamanın görünen yüzü. Search Engine Optimization diye tabir edilen arama motoru optimizasyonu ile web sitenizi daha popüler, daha kullanışlı ve daha prestijli hale getirebilirsiniz. Bu işin nasıl yapılacağı, kimler tarafından yapılacağı, neye mal olacağı ve size ne kazandıracağı ile ilgili tüm bilgileri sizinle paylaşacak mercinin adı SEO danışmanlığıdır. Hala bir danışmanınız yoksa Ceo Bilişim bir tık uzağınızda.

SEO Analiz Çok Hoşunuza Gidecek

Bahsi geçen bu işlemler içerisinde işletmelerin en çok beğendikleri uygulama aslında analiz. Analiz uygulamasında yapılan tüm işlemler, uygulamalar, haftalık ve aylık periyotlarla sizlere raporlanarak sunulur. Yalnızca yapılan işlemler değil, rakip sitelerin mevcut sıralamaları, stratejileri hakkında istihbarat bilgileri de sunulur. Bu sayede danışmanınız piyasayı yorumlar, değerlendirir, rekabet içinde bulunduğunuz web sitelerini analiz eder ve size ait işletmenin, web sitesinin çalışmalarına doğru yönü verir. Bu sayede aldığınız risklerde başarılı olma ihtimaliniz artar.          

Anahtar Kelime ve Backlink Uygulamalarını Tanıyın

Arama motoru optimizasyonu kapsamında yapılan anahtar kelime analizi ve backlink uygulamaları sizlerin işine yarayacak. İşlemlerin tamamı ile ilgili kapsamlı bilgi alışverişi yapmak için danışmanınızı bulun. Ceo Bilişim bu konuda deneyimli ve uzman elemanları, piyasayı takip eden dinamikleri ile sizlerin hizmetindedir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları