İnternet Kafe Açmak İsteyenler
web-sitesi-fiyatlari
Elbette ki çok uzun süredir düşünüyor ve yeni bir iş kurmak istiyor olabilirsiniz.

Bu durumda sizlerin her hangi bir meslek üzerine tecrübesi yok ise, hem daha kolay hem de rahat bir iş kurabilmesi daha doğru olacaktır. Aksi taktirde, sektörde oldukça zorluk görecek ve iş hayatına başlamadan umutsuzluklara kapılabileceksiniz. Fakat her zaman gelişen bir sektörde iş hayatına atılmak sizlere ilerleyen zamanlarda daha faydalı olabilecek olduğunu da unutmamanız gerekiyor.

sisal

İnternet kafe açmak için

Bahsettiğimiz bu iş için, vergi mükellef işlemleri, muhtemelen küçük ölçekli işletme olarak sayılabileceğinden, muhasebe defterleri yevmiye olarak tutulabilecektir. Büyük defter tutmanıza gerek olmayabilir. Tabi ki bu yıllık kazancınıza göre değişiklik gösterecektir. Eğer ki yıllık kazancınız belirli bir miktarın üzerindeyse, sizlerde vergi mükellefi olacağınız için, vergileriniz yüksek olabilecektir.

Gerekli izinler ve evraklar

Bahsettiğimiz internet kafe açmak için, oyun salonu ruhsatı almanız gerekiyor. Oyun salonları ise, cami ve okullara belirli bir mesafede açılması belediyeler tarafından izne gereksinim duyuyor. Bu sebepten dolayı ilk olarak belediyeye başvuru yapıp, ölçümlerinizi yaptırmanız gerekiyor. Ölçümler tamamlandıktan sonra ise, gerekli izinler çıkartılarak, evraklar tamamlanır ve dükkânınızı artık dekore etmeye başlayabilirsiniz.

Teknik ekipman

Elbette ki seçmeniz gereken bilgisayarlar ve diğer teknik ekipmanlar, sizlerin bu işi daha iyi yapabilmenizde etkili olacaktır. Eğer ki bu iş fikrini koyarken, iş bilginiz yok ise, bu işe ilgili olan birisinden destek almanız önemlidir. Böylelikle hangi ürünleri ve ekipmanları alabileceğiniz konusunda destek almış olabilirsiniz.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları