Fantastik Yerlerin En Soğuğu – Buz Mağaraları
web-sitesi-fiyatlari
Gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevenler için fantastik yerlerin en soğuğu buz mağaraları oluyor. Ürpertici ve sıra dışı bir yolculuğa merhaba!

Sıcak yaz günlerinde serinlemek için kendinizi denizin serinliğine attığınız günleri unutun ve buz tutmaya hazır olun! Alaska, Alpler ve hatta Türkiye’de buzul serinliğe rastlayabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleriniz için daha serin planlar yapmaya hazırsanız, buz mağaraları sizi bekliyor.

2. Profesyoneller İçin Aletsch Buzulu

Profesyoneller İçin Aletsch Buzulu

İsviçre’nin ve Alpler’in en büyüğü olarak bilinen bu buzul, profesyonellerin ziyaretine açık. Aynı zamanda Alpler’deki en geniş buzul olarak da biliniyor. Profesyonel mağaracılar, buzulun içerisinde bol bol fotoğraf çekiyorlar.

sisal

3. Göz Alıcı Bir Mavilik – Juneau Mendenhall Buz Mağaraları

Göz Alıcı Bir Mavilik – Juneau Mendenhall Buz Mağaraları

İnsanın gözünü alan bir maviliğe sahip olan buz mağaraları, sizin donmuş bir denizin içerisinde geziyormuşcasına bir hisse kapılmanıza sebep olabilir. Kapalı alan korkusu olanlar için biraz ürpertici bir görünümü olsa da, eşsiz manzara bunu katlanabilir hale getiriyor. Bu buz mağaraları ise Alaska’da yer alıyor.

4. Furka Geçidi ile Tünelleri Keşfedin

Furka Geçidi ile Tünelleri Keşfedin

İsviçre’de yer alan bu tünelin en büyük özelliği dağ geçidi olarak biliniyor olması. James Bond serisinin bazı bölümlerinin çekildiği bu tünel, diğer mağaralara nazaran daha aydınlık bir görünüme sahip.

5. Yakınınızda Bir Yer: Sultandağları

Yakınınızda Bir Yer: Sultandağları

Daha yakın yerleri tercih edenler için Türkiye’de de bu tabiat harikalarına rastlamak mümkündür. Yüzyıllardan bu yana sadece buz üreten Sultandağları, Buzluk Mağarası olarak da biliniyor. Afyon’da yer alan ve ülkemizin doğal güzelliklerini oluşturan Buzluk Mağarası’nı siz de keşfedin!

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları