Hande Yener'in Fit Vücuduna Beğeni Yağdı
web-sitesi-fiyatlari
Sevilen şarkıcı Hande Yener'in paylaştığı bikinili fotoğrafa, yüzlerce beğeni geldi. Nişanlısı Cem Şenol'dan bir süre önce ayrılan şarkıcı Hande Yener, sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı.

Ünlü sanatçının instagram hesabından paylaştığı fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu.Uzun süredir nişanlı olduğu Cem Şenol ile yollarını ayıran başarılı şarkıcı Hande Yener, yoğun çalışma temposuna tatili de sıkıştırdı. Sevilen şarkıcı,sosyal medya hesabından bikinili tatil fotoğrafını paylaştı. Hande Yener, fit vücudu ile çok sayıda beğeni aldı.

sisal

Fanlarından Yorum ve Beğeni Yağdı

46 yaşındaki sevilen popçu, fırfırlı bikinisiyle ilgi odağı oldu. Fit ve kusursuz fiziğiyle bir çok genç kıza taş çıkartan Hande Yener'in paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. Fanlarının yanında ünlü isimler de Hande Yener'in cesur paylaşımına sessiz kalmadı. Demet Akalın ve Cloe Loughnan ateş emojisi ile yorum yaparken; popçu Ebru Polat ve İrem Derici, Yener'in fit görünümüne, taş gibi vücudu olduğuna dikkat çekti. Fotoğrafına duyulan büyük ilgiye karşılıksız kalmayan Yener, iki saat sonra tekrar bikinili bir poz daha verdi. Şarkıcının paylaştığı ikinci fotoğrafı da binlerce yorum ve beğeni aldı.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları