Google Ads Reklam Verme Hizmetinden Yararlanın, Şirketinizi Büyütün
web-sitesi-fiyatlari
Her işletme sahibi işletmesini büyütmenin ve daha fazla kazanmanın yollarını arıyor. Bu iş için teknolojiden faydalanabileceğinizi hatırlatmak istiyoruz.

Türkiye’nin en çok kullanılan arama motoru Google’ın verdiği reklam hizmeti ile reklamınızı milyonlara duyurabilirsiniz. Nasıl mı? İşte detaylar.

Reklamınızın Yayınlanacağı Yerler

 Bahsettiğimiz Google reklam verme hizmeti anahtar kelime ve arama motoru odaklıdır. Kullanıcının arama motoruna yazdığı kelimelere göre sonuç sayfası gelir. İşte reklamınız bu sonuç sayfasında yayınlanacaktır. Google sizlere iki seçenek sunar. Birinci seçenekte reklamınız sayfasının en üstünde “Reklamlar” etiketi ile yayınlanacaktır. İkinci seçenek ise “Reklamlar” etiketi olmadan, direk web sitenizin arama sonuç sayfasında yer almasıdır. Bu şekilde yayınlanacak bir reklam için birinci sırada olmanız vaat edilmez fakat birinci sırada olmanız zor değildir. Yapılması gereken tek şey anahtar kelime olarak seçtiğiniz kelimeleri doğru bir şekilde seçmek ve nokta atışı yapmak. Bu şekilde yapılırsa Google’a yazılacak anahtar kelime web sitenizde yer alan anahtar kelime uyumluluk gösterecek, sistem bu ikisini alakalı tanımlayacak ve web siteniz en üst sırada yer alacaktır. Anahtar kelime seçimini nasıl yapacağım diye telaşlanmayın. Google sizlere bu konuda da yardımcı oluyor. Google sizlerin seçtiği anahtar kelimeleri kontrol ediyor, uyumluluğunu denetliyor ve şayet olumsuz görürse sizlere anahtar kelime tavsiyesinde bulunuyor.         

Herhangi bir kelimeyi Google arama motoruna arattıktan sonra çıkan sayfanın üstünde veyahut altında gözükecektir. Bu şekilde gözükecek etikette ek olarak “Reklamlar” yazısı bulunacaktır. Bireyin arama yaptığı kelime ile ilgili, uyumlu reklamlar çıkacağı için tıklanma ihtimali çok yüksektir. Bunun haricinde reklamınızın yayınlanacağı bir diğer şekil organik arama sonuçları dediğimiz arama sonuçları sayfasının orjinalinde çıkacaktır. Bireyin Google’da yaptığı arama ile ilgili doğrudan alakalı ve uyumlu içeği barındıran web siteleri otomatik olarak ilk sıralarda yayınlanmaktadır. Arama moturuna yazılan anahtar kelime web site ile ne kadar uyumlu olursa site o kadar üstte görünecektir. Bahsi geçen bu reklamda web siteniz ön plana çıkacaktır ve “reklam” etiketi gözükmeyecektir.  

sisal

Bütçeniz Sizin Kontrolünüzde!

Ödemelerinizi tıklama başına maliyet esası çerçevesinde yapacaksınız. Sizlere tanımlanmış günlük bütçe ile popülerliğinizin arttığı zamanlarda dahi ödemelerinizi kontrol altına alabileceksiniz. Bunun yanında günlük bütçeyi %20 aşma payı bırakılarak reklamımızın ve sitenizin kesintiye uğramaması da sağlanmaktadır. Sizler de Google Adwords dünyasına girin, milyonlarca insanla iletişime geçin. Web siteniz tıklansın, tıklandıkça şirketiniz büyüsün. 

Google Reklamı İşletmelere Ne Kazandırıyor?

Ülkemizde en fazla kullanıma sahip olan arama motoru Google, arama sonuçları sayfasında verdiği reklamlar ile bir hayli işletmenin büyümesine katkı sağladı. Özellikle son iki üç senedir çok fazla talep gelmesi Google’ın bu alanda kendini geliştirmesine ve reklamlara ağırlık vermesine sebep oldu. Peki, Google reklam işletmelere ne kazandırıyor ki bu kadar tercih ediliyor?

Milyonlara Açılan Kapınız: Google

Özetlemek gerekirse şirketinizin milyonlarca buluşması için açacağınız kapıdır Google Adwords. İşleyiş tarzından bahsetmemiz gerekirse; reklamınız iki şekilde yayınlanabilir. Birincisi “Reklamlar” etiketi ile yayınlanacaktır. Arama sonuçları sayfasının en üst ve en alt kısmında yer alacaktır. Diğer yayınlama şekli ise “Reklamlar” etiketi olmadan, arama sonuçları sayfasında direk web sayfanızın çıkarıldığı reklam şeklidir. Bunun başarılı olabilmesi için web sitenizde bulunan içeriğin, Google’a yazılan anahtar kelime ile üst seviyede uyumlu olması gerekiyor. Anahtar kelime ve sizin makaleniz ne kadar uyumlu ve alakalı olursa; web siteniz arama sonuçları sayfasında o kadar üst sıralarda yer alacaktır. “Reklamlar” etiketinin bulunmaması ise ayrı ve önemli bir avantaj.

Sistemin İşleyişi

TBM diye adlandırılan Tıklama Başına Maliyet sistemin ana unsurudur. Google kullanıcıları sizin reklamınıza tıkladığında sisteme para ödemeniz gerekir. Bunun haricinde herhangi bir ödeme yapmazsınız. Üstelik hergün harcamak istediğiniz ortalama tutarı siz belirlersiniz ve bu sayede bütçenizin kontrol ve takipi size ait olur. Ayrıca günlük bütçenin %20 aşma payı da bulunmaktadır. Gerekli durumlarda (popüleritenizin arttığı dönemlerde) bu hakkınızı da kullanabilirsiniz. Sistemin sizlere sunduğu bir diğer hizmet anahtar kelime kontrolü, doğru anahtar kelime seçimi ve anahtar kelime tavsiyeleridir. Son olarak belirtilmelidir ki yapılan bu işlemler olumlu sonuç verene kadar Google sizlere yardımcı olmaya devam etmektedir.

Google Ads İle Çok Kazanabilirsiniz

Google Ads İle Çok Kazanabilirsiniz

İşletmenizi büyütmek ve kazancınızı katlamak ister misiniz? Cevabınız evet ise sizleri Google Adwords ile tanıştırmak istiyoruz. Şirketinizin isminin ve verdiğiniz reklamın bir tıklama ile milyonlarca kişiyle buluşmasını sağlamak için ihtiyacınız olan tek şey bu.

Yapılan İşlemler

Google Ads ile yalnızca reklam verme işi değil başka hizmetler de alabilirsiniz. Örnek vermemiz gerekirse sistem tam manası ile mantıksal ilerlemektedir. Sistem öncelikle reklama ayırdığınız bütçeyi kontrol eder. Sizler için doğru anahtar kelimeleri seçmeye yardımcı olur ve size teklifler verir. Yapılan bu işlemlerden olumlu sonuç alınana kadar takip ve kontrole devam eder.

İşleri Büyütmek Sizin Elinizde!

Birçoğumuz işleri büyütmek istiyoruz ve bunun için gecelerimizi uykusuz geçiriyoruz. İşleri büyütmenin en kolay yolu biliyoruz ki reklam vermek. Bu reklamı dünyanın en çok kullanılan arama motoru Google’da verirseniz şayet; işleriniz daha hızlı ilerleyecek ve daha iyi neticeler verecektir. Kurumunuzun ve reklamınızın kısa sürede milyonlarla buluşmasının belki de tek yolu Google!

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları