En Zengin 15 Müzisyen
web-sitesi-fiyatlari
Geçmişten günümüze en yetenekli ve en zengin 15 müzisyeni sizler için araştırdık.

Müzik ruhun gıdasıdır sözünü her yerde duyarız. Tekdüze giden hayatımızın da renkli ve eğlenceli yanı ise müziktir. Toplumların ise kuruluşlarından itibaren her kesiminde müzik ve eğlence geniş bir yer kaplar ve kendilerini bu şekilde ifade eder. Geçmişten bu yana gelen geleneksel, halk ve sanat müzikleri ile harmanlanan şarkılar müzisyenler tarafından bizlere aktarılır. Bu noktada en sevdiğimiz ve dinlerken hayatın karmaşasını bir yana bırakıp mutlu olduğumuz müziklerin yaratıcısı olan müzisyenler de bizden bir parça olmayı başarır. O halde dünya çapında ünlü en zengin 15 müzisyen kimlerdir?

P-Diddy

P-Diddy

Geçmişte hit olmuş ve halen hit olan şarkıların yaratıcısı olan ünlü rap şarkıcısı ve prodüktör P Diddy Bad Boy Records şirketini kurup 890 milyon servetin sahibi olmuştur.

sisal

Michael Jackson

Michael Jackson

Şuan aramızda olmasa da sevgi ile andığımız pop müziği kurucularından efsane şarkıcı Michael Jackson yaklaşık 700 milyon dolar servet ile adını tarihe yazdırarak veda etmiştir.

Madonna

Madonna

Michael Jackson dan sonra pop müziğin kadın kraliçesi olarak anılan ve müzik dünyasına yeni bir soluk getirerek başarıdan başarıya koşan Madonna 850 milyon dolar ile en zengin müzisyenlerden biridir.

Dr. Dree

Dr. Dree

Bugün bildiğimiz pek çok sanatçının ilham kaynağı ve de müzik dünyasına kazandıran ünlü rapçi Dree şarkı söylemeyeli uzun yıllar olsa da imzasını taşıyan baş yapıtların kahramanı olarak 820 milyon doların sahibi olmuştur.

Adele

Adele

Her yaptığı şarkı çok başarılı olan ve sesi ile büyüleyen Adele 140 milyon sterline sahiptir.

Bono

Bono

U2 grubunun solisti olan Bono, eşsiz ve farklı müziği ile dünyanın her yerinden hayran kazanmakla kalmamış 700 milyon dolar servetin sahibi olmuştur.

Jimmy Buffet

Jimmy Buffet

Belki de en farklı müzisyen unvanına sahip olan Buffet kendisi gibi farklı hayranları ile tanınır. Başarılı ve kendine has tarzı sayesinde 600 milyon dolar kazanmıştır.

Rihanna

Rihanna

Hem güzelliği hem de güçlü sesi ile dünyanın en fazla tanınan ve sevilen sanatçısı olarak Rihanna, yaklaşık 550 milyon dolar servete sahiptir.

Celine Dion

Celine Dion

Pop slow müziğin naif, sakin ve güçlü sesi Dion 800 milyon servet ile en zenginlerden biridir.

Taylor Swift

Taylor Swift

Modern kültürün en değerli şarkıcılarından olan ve eğlenceli şarkıları ile Taylor, 600milyon dolar servete kavuşmuştur.

Katy Perry

Katy Perry

Muhafazakar Hristiyan bir ailede doğup aykırı tarzı ve müziği ile sevilen Katy Perry 400milyon dolar servetin sahibidir.

Mick Jagger

Mick Jagger

Dansı ve müziği ile geçmişten bu yana tanınan efsane şarkıcı Jagger 260 milyon sterlinin sahibidir.

Elton John

Elton John

Harika bir piyanistte olan Elton John 300 milyon sterlin servet ile en zengin müzisyenlerdendir.

Paul McCartney

Paul McCartney

The Beatles grubunun dağılmasından sonra müzik hayatına devam eden McCartney, günümüzün en çok bilinen ve kazanan müzisyenlerinden birisidir. Net serveti ise 1.2 milyar dolardır.

Jay-Z

Jay-Z

Rap müziğin sevilen yüzlerinden olan aynı zamanda birçok ünlünün prodüktörü olan Jay-Z başarıları sayesinde 1 milyar dolar ile en çok kazanan müzisyenlerdendir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları