Drone İle Teslimat Sistemi
web-sitesi-fiyatlari
Bilindiği gibi kargo konusunda sürekli yeni gelişmeler yapılıyor.

En son global olarak Alibaba şirketinin yaptığı çalışmalarda eve teslim sistemi ön plana çıkıyordu ve bu da drone cihazları ile yapılıyordu. Şu anda bu sistemi bazı markalar denemeye başladı ve şayet ihtiyaçlara dair çözümler ön plana çıkar ise hem daha verimli bir çalışma gerçekleştirilecek, hem de ihtiyaçlara dair net dokunuşlar ön plana çıkacak. Bu yüzden, zaman kaybetmeyin ve bütün çözümleri en uygun şekillerde takip etmeye başlayın.

sisal

Aşama aşama testler şu şekilde;

Aşama aşama testler şu şekilde;
  • Test ile drone cihazlarının kırsal güzergahlarda ne kadar potansiyel verimlilik sağladığı ölçülüyor,
  • Markalar ile drone markası ortaklığında teslimatı gündelik olarak gerçekleştiriyorlar.

22 Şubat tarihinde çeşitli kargo teslmiat aracından havalanıp eve teslimat yapan cihazın sürücüsü, ayrı bir teslimat yapmak için sürüşe devam ederken, gayet başarılı bir şekilde ilerleme kaydettiğini söylüyor.

Kargo şirketleri tarafından ön plana çıkan bu test, OHİO merkezli batarya şirketi ile Florida üzerinde gerçekleştirildi.

Şirketlerin çok daha verimli bir şekilde çalışmasına imkan sağlayan bu süreçler, kişisel çalışmaları da oldukça önemli bir noktaya getiriyor ve profesyonel dokunuşlar her zaman için ön plana çıkarılıyor. Bu yüzden detaylı ve estetik bir ilerleme sunulduğu için, ön plana çıkarılan bütün fırsatları ve ihtiyaçları takip edebiliyor, kullanabiliyorsunuz. Zaman kaybetmeyin ve yoğunlukların hepsini tek bir tıklama işlemi ile takip etmeye devam edin.

 

Kuryeler şirketlerin yüzünü oluşturuyor ve bu değişmeyecek diyen Wallace, Drone sistemlerinin kuryelere yardımcı olmalarını ve onlara zaman kazandıracağını söylüyor. Ayrıca artan müşteri ihtiyaçlarına da anlık yanıt verme sistemi yarattığını söyleyebiliriz drone çalışmaları için. Bu yüzden elektrikli teslimat çalışmaları söz konusu olduğu zaman, drone ile ön plana çıkarılan çok daha farklı yenilikler sizlere ulaştırılımış olacaktır. Konuyla ilgili olarak, Workhorse şirketinin kurucusu ve CEO’su Stephen Burns şunları söyledi: “Bu teknolojinin böylesine pratik bir şekilde uygulandığını görmek muhteşem. “Bu drone tamamen kendi kendine çalışıyor. Bir pilota ihtiyaç duymuyor. Böylece drone uzaktayken teslimat sürücüsü diğer teslimatları yapmakta serbest oluyor.” Diyor ve çalışmaların büyük bir önem ile devam edeceğini duyuruyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları