Doğal Kaş Makyajı Nasıl Uygulanır?
web-sitesi-fiyatlari
Makyaj yapılmak istenen, ancak aynı zamanda da doğal bir güzellik sağlanmak istendiği zamanlarda; doğal kaş makyajının nasıl yapıldığı sorgulanır.

Doğal kaş makyajı, çok fazla malzemeye gerek duyulmadan ve kolaylıkla yapılan bir makyaj işlemidir. Bunun için; gereken makyaj malzemelerinin neler olduğunu bilmek ve nasıl işlem sağlanması gerektiği bilinmelidir.

Doğal Kaş Makyajı İçin Gereken Malzemeler Nelerdir?

Doğal Kaş Makyajı İçin Gereken Malzemeler Nelerdir?

Doğal duruşa sahip kaş makyajı için yapılacak işlemde, bazı makyaj ürünlerinin kullanılması zorunludur.

Bu makyaj malzemeleri:

1. Kaş kalemi

2. Kaş fırçası

3. Kaş kiti

4. Kaş tarağı ve kaş makası gibi makyaj malzemeleri gerekir.

sisal

Doğal Kaş Makyajının Uygulanması

İlk olarak, kaş çevresinin doğal makyaj için hazır olduğuna emin olunmalıdır. Bunun için; eğer alınması gereken kaşlar varsa alınmalı, uzun kaşların kısaltılması sağlanmalı ve kaşın istenen şekilde olduğuna emin olunmalıdır. Daha sonra, kaş çevresine; yapılacak olan tüm makyaj için kullanılması planlanan fondöten varsa uygulanır ve makyaja hazır olunur. Bu aşamada, doğal bir duruş için kaşların nasıl görünmesi istendiği belirlenir ve kaş kalemi kullanılarak istenen kısımlar, doğal olacak şekilde çizilir.

Baskı uygulanmadan ve çerçeve olarak belirlenen bu çizginin içerisinde, kaş kiti ve fırçası kullanılarak kaşların boyanması sağlanır. Ancak yapılan boyama kısmında; baskı uygulanmıyor olduğuna, kalın tabakalı ve yoğun renklerin kullanılmıyor olduğuna, yapaylık sağlanmıyor olduğuna emin olunur. Daha sonra fırça kullanılarak dağıtma sağlanır ve doğal bir kaş makyajı elde edilir.

Doğal Kaş Makyajı Uygulamasının Püf Noktaları

Doğal kaş makyajı uygulanmasındaki en önemli püf nokta, doğru renklerin ve doğru uygulama biçiminin tercih edilmesidir. Hareketlerin baskısız ve nazik olmasına, renklerin kaş tonuyla aynı olan renkler olmasına dikkat edilmelidir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları