Bella Thorne’nun Zor Anları
web-sitesi-fiyatlari
Bella Thorne yaşadığı büyük şokun ardından ilk kez kameralar karşısına geçerek açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde sansasyonel bazı fotoğrafları sosyal medya ile paylaşan güzel oyuncu, ABD’ de çirkin ithamlara konu olmuştu.

Bu paylaşımları neden yaptığına yine sosyal medyadan cevap veren genç oyuncunun anlattıkları ülkede trend topik oldu. Thorne, kendisini ünlü bir hacker grubun tehdit ettiğini ve de eğer istediklerini yapmayı ret ederse çıplak ve de müstehcen fotoğraflarını tüm dünya ile paylaşacaklarını dile getirdi.Fotoğrafları instagram hesabında paylaştığı ilk günde, gönderisinin altında sizden korkmuyorum mesajı veren bir takım açıklamalarda bulunan oyuncuya tepkiler yağmıştı. Ancak gerçek ortaya çıktı ve bira olsun güzel oyuncu üzerinde ki baskı azaldı.

Whoopi Goldberg Eleştirilerini Sürdürüyor

Fotoğraf krizinin yaşandığı, ilk günlerde ağır eleştirilerde buluna deneyimli sanatçı Whoopi Goldberg, yapılan bu açıklamanın ardında da eleştirilerine devam etti. Throne’nun çektiği her resmi hackerların ele geçirebileceğinin bilincinde olduğunu, ancak bu fotoğrafları çekmeye devam ettiği için bu olacakları kabullenmesi gerektiğini dile getirerek eleştirilerinin arkasında olduğunu belirtiyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları