b-fit kadın girişimcilere desteğini sürdürüyor…
web-sitesi-fiyatlari
2006 yılında 6 kadın girişimci tarafından kurulan ve bugün 55 ilde 225 şubesiyle hizmet vermekte olan b-fit, kendi işinin sahibi olmak isteyen kadın girişimcilere destek olmayı sürdürüyor.

Bugüne dek kadının ekonomik ve sosyal hayatta güçlenmesi yönünde bir çok projeye imza atan ve çok sayıda global ve ulusal ödül alan marka; yalnızca kadın girişimcilere bayilik veriyor. 

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız b-fit kurucu ortağı Aslı Olgun, b-fit merkezi açmak isteyen kadınlarda sporla ilgili bir geçmişinin olması şartının aranmadığını vurguluyor. b-fit sahibi olmak isteyen yatırımcılara merkez lokasyonunun fırsat analizi yapılarak belirlenmesi, dekorasyon süreçlerinin takibi, kontrat ve sözleşme sonrası açılış etkinlikleri ve reklam olanaklarının sağlanması, işletmecilik ve kurum kültürü eğitimleri, mevcut spor salonunu b-fit merkezine dönüştürmek isteyenler için dönüşüm desteği gibi imkanlar sağlanıyor. B-fit ayrıca, Nisan ayına özel bir kampanya ile b-fit merkezi açacak her girişimcisine reformer pilates aleti hediye ediyor. 

2006 yılından bu yana b-fit girişimcileri arasına katılan yüzlerce kadından biri olan ve bu yıl merkezinin 10. Yaşını kutlayan girişimci Dilek Arca; b-fit yatırımcısı olmakla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi: 2007 yılında spor yapmak üzere üye olduğum b-fit’e 2010 yılına dek “benim de bir b-fit’im olsa” hayaliyle devam ettim. 2010 yılından bu yana da b-fit işletmeciliği yapıyorum. Başlangıçta 120m2’lik bir alandan ibaret olan b-fit şubemi 10 yılda 450 m2’lik, içinde pilates reformer alanı, zumba pilates stüdyosu, kafesi ve b-shop’u olan bir merkez haline getirdim. B-fit’le ömür boyu, elele birlikte yürümek istiyorum. Girişimci ruhu olan tüm kadınlara b-fit girişimciliğini tavsiye ediyorum”

b-fit’in bayilik başvurularını öncelikli olarak değerlendireceği iller arasında Afyon, Gaziantep, Ankara, Düzce, Tekirdağ, Aksaray, Giresun ilk sıralarda yer alıyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları