Yüzünüzdeki Tüylerden Kurtulmanın 7 Basit Yolu
web-sitesi-fiyatlari
Gerek kadınlar gerek erkekler yüzlerindeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için acı veren yüz epilasyonları, cımbız ve jilet kullanmak zorunda kalabiliyor. İşte sizlere Yüzünüzdeki Tüylerden Kurtulmanın 7 Basit Yolu.

Gerek kadınlar gerek erkekler yüzlerindeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için acı veren yüz epilasyonları, cımbız ve jilet kullanmak zorunda kalabiliyor. Lazer, epilasyon gibi yöntemlerle yüzdeki tüylerden kurtulmak mümkün fakat evde kolaylıkla kendiniz hazırlayabileceğiniz karışımlar da var. Yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için aşağıdaki 7 yöntemden faydalanabilirsiniz.

Gül Suyu ve Maş Fasulyesi Karışımı

Gül Suyu ve Maş Fasulyesi Karışımı

1-2 yemek kaşığı gül suyu ile 2 yemek kaşığı maş fasulyesi ununu karıştırın, içerisine 1 çorba kaşığı limon suyu ekleyin ve malzemelerinizi tekrar karıştırın. Macun kıvamına gelen karışımı tüylenme bölgesine uygulayın yüzünüzde 20-25 dakika civarında bekletin, ılık su ile yıkayın. Haftada 3-4 defa uygulayacağınız bu yöntem tüylerin büyümesini engelleyecektir.

sisal

Soğan ve Fesleğen

Soğan ve Fesleğen

Fesleğen yapraklarını ezin ve soğan katmanlarının arasındaki ince, şeffaf zarları çıkarın macun haline getirin. Macunu yüzünüze uygulayıp 20-25 dakika civarında bekletin ve ılık su ile yıkayın. 1-2 ay boyunca haftada 3-4 defa uyguladığınızda tüylenmeyi azaltmaya yardımcı olacaktır.

Çay Ağacı Yağı ve Lavanta Yağı

Çay Ağacı Yağı ve Lavanta Yağı

4-5 kaşık çay ağacı yağı damlası ile 1 çay kaşığı lavanta yağını karıştırın. Karışımı yüzünüze makyaj pamuğu ile uygulayın. Ortalama 3 ay boyunca haftada 2-3 tekrarla uyguladığınızda istenmeyen tüyleri azaltacaktır.

Bal ve Şeker

Bal ve Şeker

2 yemek kaşığı şekere 1 çorba kaşığı bal ekleyin şekeri çözmek için içerisine 1 yemek kaşığı suyu ekleyin, karışımı bir bezin üzerine yayın, yüzünüzde istenmeyen tüy çıkan bölgelere tüylere ters gelecek şekilde yapıştırıp çekin. Tüyler çıktıkça tekrarlayabilirsiniz.

Muz ve Yulaf Ezmesi

Muz ve Yulaf Ezmesi

1 olgun muz ve 2 yemek kaşığı yulaf ezmesini macun kıvamına getirin, tüy çıkan bölgelere bolca uygulayın ve 15-20 dakika bekleyin, soğuk su ile yıkayın. Peeling etkisi yaratacak bu yöntemi haftada 1-2 kez tekrarlayarak istenmeyen tüyleri azaltabilirsiniz.

Papatya ve Zerdeçal

Papatya ve Zerdeçal

1 çiğ papatyayı ezin ve içerisine 1 çay kaşığı zerdeçal katıp macun haline getirin. Yüzünüze sürüp 15-20 dakika bekletin, ılık su ile durulayın. Haftada 3 defa uygulayın, tüylenmeyi azaltmaya yardımcı olacaktır.

Mercimek

Mercimek

Geceden suda beklettiğiniz 1 su bardağı mercimeği sabah robottan geçirin yüzünüze maske malinde uygulayın günlük olarak yapabilirsiniz. Yüzünüzde 5 dakika bekletip yıkayın. Tüylenmeyi azaltmaya yardımcı olacaktır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları