Yeşil Gözlü İnsanların Bildiği 5 Şey
web-sitesi-fiyatlari
Yeşil gözlü insanları diğer göz rengine bağlı olarak farklılıkları mevcuttur. Kişiliğinize dair karşı tarafa ip ucu verir. Peki, bu ipuçları nelerdir?

1. Anı Yaşar Ve Anlık Mutlu Olurlar

Anı Yaşar Ve Anlık Mutlu Olurlar

Genellikle mutlu yapıda insanlardır. Ne kadar hüzünlü olunursa olunsun anı yaşama peşinde,etrafında mutluluk saçan kişilerdir. Karşısındaki kişilere de bu bilinci aşılar.

2. Mutludurlar

Mutludurlar

Üzüntülerinden ders çıkarmış, her ne kadar üzüntülü bir süreç içerisinde de olsa gerçek zamanın farkına varmış, mutlu olması gereken zamanın içinde ve tam anlamı ile yaşayan kişidir. Yanındakilerinde mutsuz olmasına izin vermez mutlaka güldürücü sebep barındırır.

sisal

3. Oldukça İçten Yapıları Vardır

Oldukça İçten Yapıları Vardır

Çabuk ısınmalarını beklemeyin. Zaman içerisinde karşısındaki kişiye göre tavır takınan, iyi niyetine inandığı kişiler içinse ebedi bir dosttur. İyi bir eş,arkadaş ve sırdaştır. Verdiğiniz sır sonuna kadar hazinesinde kalabilir.

4. Pratik Zekâlıdırlar

Pratik Zekâlıdırlar

Sorunun ne olduğu çok da önemli değildir. İşin özüne bakarak pratik bir şekilde çözüm üretirler. Bu sorun küçük de büyük de olsa çözümsüz kalmaz. Mutlaka kısadan bir yol vardır. Zekâlarının farkındadırlar ve her fırsatta aktif olarak kullanırlar. Başkalarına da bu yanını göstermekten kıvanç duyarlar.

5. Aktiftirler

Aktiftirler

Gezmeyi, dans etmeyi kendilerine hobi edinmişlerdir. Özellikle şarkı onların vazgeçilmezidir. Müzik yeteneklerinin farkındadırlar ve her fırsatta bunu ön plana çıkartırlar. İş karmaşası, çocuk bakımı ya da bu benzeri işle kendisini yıldıramaz enerjini her daim üst kademelerde yer alır. Yatağa hapis olabilmesiiçin ya hasta olmalıdır ya da berbat bir gün geçirmelidir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları