Kadınlarda Zarafet Kuralları
web-sitesi-fiyatlari
Kadınlar için dikkat edilmesi gereken görgü, zarafet, nezaket kuralları nelerdir?

Son dönemin sönmeyen ateşi negatif feminizmin yarattığı ve kadınlara dayatmaya çalıştığı 'asla nazik olma' düşüncesi ile kadın ya da erkek fark etmeksizin saygısız ve hoşgörüsüz bir dünyanın oluşması için yoğun çaba harcamaktadır. Kadınlar ve erkekler olarak her zaman birbirlerine karşı kibar ve hoşgörülü olmak bir adaletsizlik belirtisi değil aksine dünyayı güzelleştiren yegane kuraldır. Bu yüzden her kadın için ayrı olmak üzere nezaket kuralları nelerdir?

Karşılıklı Saygı

Örneğin kapıyı açmak için yöneldiniz veya asansöre binmek için hareket ettiniz fakat sizinle aynı anda başka birisi daha bu işe yöneldi. Bu durumda sertçe müdahale edip hakkı kendinizde aramak yerine saygı duyup karşılıklı buyur etmek en güzel davranış biçimi olacaktır.

sisal

Yemek Yemenin Evrensel Kuralları

Yemek yemenin tüm dünyaya özgü bir disiplin ve kuralı vardır. Bu nedenle yemeğe başlamadan önce ellerin temiz olduğundan emin olmak en temel kuraldır. Ardından eğer kalabalık bir iş toplantı yemeği veya daveti ise sofra adabı olarak yemeğe herkesin aynı anda başlamasını beklemek en doğru nezaket kuralıdır.

Makyajı Abartmamak

Kadınlar olarak makyaj düşkünlüğü artık herkes tarafından biliniyor ve saygı duyuluyor. Ancak bunun da bir kuralı olmalı. İş görüşmesi başta olmak üzere okul gibi önemi arz eden yerlere giderken makyajı fazla koyu ve parlak yapmak bir sıfır geride başlamaya neden olur. Makyaj her zaman bakım göstergesi değildir bunun yerine yüzünüze ve cildinize iyi bakarak daha doğal ama daha zarif görünebilirsiniz.

Özgüvenli Olun

Kimse zarafet kuralı olarak görmese bile özgüvenli olmak tam anlamıyla bir zarifliktir. Nazik ve kibar olmayı her zaman sessizliğe ve içe dönük olmaya bağlamak çok büyük bir yanılgıdır. Özgüven her zaman kadınlara en çok yakışan bir duruştur. Bu nedenle her girdiğiniz ortamda önce kendine güvenir ama mağrur olmadan yürümek çok önemlidir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları