Türkiye’nin En Yüksek Tirajı Olan 5 Gazetesi
web-sitesi-fiyatlari
Okumaya olan ilginin artışı ve yoğun geçen gündem elbette gazetelerin okunmasına da artırmıştır. Geçtiğimiz günlerde üç milyon yüz altmış bini aşkın gazete satışı bu durumu kanıtlar nitelikte. Türkiye’nin en yüksek tirajı olan 5 gazetesi şu şekildedir:

1. Hürriyet Gazetesi

Hürriyet Gazetesi

Hürriyet Gazetesi satışı üç yüz on dört bini geçerek ilk sırada yer alıyor. Gazetenin gündemi doğru bilgilerle paylaşması ve tarafsız yazar kadrosu sayesinde ön plana çıkmış. Son dakika gelişmeleri, ekonomi değerlendirmeleri yanı sıra Kelebek eki ile hafta sonu okuyanlara keyifli dakikalar yaşatıyor. 

2. Sabah Gazetesi

Sabah Gazetesi

Sabah Gazetesi’nin satışları 312 bini geçerek ikinci sırada yer alıyor. Türkiye’de ve dünyada meydana gelen olayların tüm gerçekliğiyle ortaya çıkartılması, flaş haberler ve değerli yazar kadrosu Sabah Gazetesi’nin okunurluğunu arttırıyor.Özellikle eski futbolculardan Rıdvan Dilmen futbol severlerin tutkunu olduğu bir yazar. 

sisal

3. Sözcü Gazetesi

Sözcü Gazetesi

Sözcü Gazetesi üçüncü sıraya 255 bini geçerek yerleşiyor. Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, Emin Çölaşan gibi nice kaliteli yazarın bulunduğu gazetede nitelikli yazılar bulunuyor. Gündemin sıkı takipçisi yazarlar ve yayın yönetmeni okur sayısını her geçen gün artırmaya devam ediyor.

4. Posta Gazetesi

Posta Gazetesi

Posta Gazetesi tirajını 233 binlere taşıyarak Türkiye’nin dördüncü sırasına geçti.Son dakika manşetleri, finans gelişmeleri, ekonomi, magazin ve Dünyadan haberlerle gündemi yakalıyor. Siyasetten aşka, sağlıktan spora herkesin kendinden bir şeyler bulacağı yazılar ile en çok okunanlar arasında yer alıyor. Dr. Haydar Dümen cinsel sağlık alanında, Mesut Yar televizyondaki gelişmelerle,Aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz yazıları da en çok takip edilen köşe yazarları arasında yerini alıyor.

5. Habertürk Gazetesi

Habertürk Gazetesi

Habertürk gazetesi 199 bin satış hacmini bularak beşinci sıraya yerleşiyor. Gazetede yer alan yazarlar arasında Fatih Altaylı gündemi tarafsız aktarışı ve korkusuz yazıları ile ön plana çıkıyor. Dini konuların da yer aldığı gazetede M.Fatih Çıtlak ebedi hayatı ilmek ilmek işliyor. 

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları