Evde tek parça rahatlığı
web-sitesi-fiyatlari
Dagi’den ferah ve yumuşak ev tulumları

Dagi, uçuş uçuş kumaşlar ve yumuşak dokular ile canlı sofistike stil formüllerini bu yaz ev giyimine taşıyor. Dagi’nin ilkbahar-yaz ev giyimi koleksiyonunda yer alan ev tulumları, stilinde tek parça şıklıktan vazgeçmeyen kadınların ev giyimdeki tercihi oluyor.

Modada çabasız şıklığın sembolü haline gelen konforlu tulumlar, kadınların ev giyimindeki tercihlerine rutinin dışında yeni bir stil getiriyor. Rahatlığın peşinde koşan özgürlüğüne düşkün kadınların moda seçimleri arasında ilk sırayı alan tulumlar, Dagi ev giyimi koleksiyonunda yeniden yorumlanıyor. Dagi’nin yüzde 100 doğal ve terletmeyen kumaşlar kullanılarak ürettiği ev tulumları, kadınların ev giyimindeki stil kodlarından birini belirliyor.

2. Dagi ,sezonun joker desenlerini rahatlıkla bir arada sunuyor

Dagi ,sezonun joker desenlerini rahatlıkla bir arada sunuyor

Evde geçirilen zamanlarda rahatlık her zamankinden daha fazla değere biniyor. Ev giyiminin vazgeçilmez unsuru konforun skalası genişlerken, kadınlar evde tercih ettiği kıyafetlerde de sezonun renk ve trendlerini arıyor. Kadınların bu arayışına cevap veren Dagi; koleksiyondaki ev tulumlarını, sezonu ele geçiren tropik adaların enerjisini hissettiren desenler, denizden ilhamını alan renkler ve minimalist formdaki floral desenlerle yorumluyor. Dagi’nin ev tulumları; trendlere uygun modern siluetler yaratırken, konforlu tasarımlarla kadınlara hareket özgürlüğü tanıyor.

3. Püskül ve fırfır detaylar ev giyiminde de revaçta

Bu sezon tüm koleksiyonlarda gördüğümüz fırfır ve püskül detaylar ev giyim koleksiyonunda da tüm ideasıyla kendini gösteriyor. Dagi’nin ilkbahar yaz koleksiyonunda yer alan ev tulumları tek başına rahatlık sağlarken, renkli detaylarıyla da yaz havasına uygun şıklık yaratıyor. Pamuklu ve modal kumaşın yumuşaklığını renkli tasarımlarla birleştiren Dagi, tüm yaz boyunca üzerlerinden çıkarmak istemeyecekleri tulumları her yaştaki kadınların beğenisine sunuyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları