En İlginç 5 Telefon Modeli
web-sitesi-fiyatlari
Hayatın her alanında yer etmeyi başarmış teknoloji harikası telefonların tasarımlarında bile çeşitli farklılık söz konusu oluyor. En enteresan telefon modelleri piyasada alıcılarını bekliyor.

1. Hiç İmal Edilmeyen Ancak Marifetleri Göz Kamaştıran: Nokia E-CU

Hiç İmal Edilmeyen Ancak Marifetleri Göz Kamaştıran: Nokia E-CU

Telefonlar arasında en akıllı telefonlardan biri olan Nokia E-CU büyük ses getirdi. Şarj aletine gerek duymadan vücudun ısısı ile enerjisini alıyor. Bakır bir dış kaba sahip olması nedeniyle görünümü de hoştur. Ayrıca düz bir tasarıma değil eğimli bir şekilde oluşturulmuştur.

2. LG G Flex Modeli İle Değişik Tasarım Teknoloji Severleri Bekliyor

LG G Flex Modeli İle Değişik Tasarım Teknoloji Severleri Bekliyor

LG markasının oluşturmuş olduğu en enteresan telefonlardan biridir. İç bükey şekilde tasarlanan bu telefonu kullanmak sanıldığından daha kolaydır. Telefonun simgesi de hilal şeklindedir.

sisal

3. Projeksiyonlu Telefon Modeli Samsung Galaxy

Projeksiyonlu Telefon Modeli Samsung Galaxy

Projeksiyonlu telefon modellerinin öncüsü niteliğinde olan Samansung Galaxy Beam çok harika bir tasarım olmasa da beklentileri karşılayacak nitelikte bir tasarımdır. Özellikle iş toplantılarında, okullarda öğretmenler içerisinde tercih edilen bir model olmuştur. Daha iyileri Samsung'un ardından çıkarılmıştır.

4. Sharp RoBohon İle En Robot Telefon Kişilere Sunuldu

Sharp RoBohon İle En Robot Telefon Kişilere Sunuldu

Teknolojik tasarımlardan biri olan Sharp RoBohon gelen bildirimleri sahiplerine sesli olarak iletiyor. Herhangi bir bildirim geldiği anda önemli olup olmadığını kişiler sesli bildirim özelliği ile anlayabilir. Aynı zamanda gözlerini projeksiyon şeklinde de kullanmak mümkün oluyor. Hoş tasarımlı ancak sık kullanılmayan bir telefon modelidir.

5. Digno Rafre Dayanıklı Modeller İçerisinde

Digno Rafre Dayanıklı Modeller İçerisinde

Teknolojik bağımlılığı bulunan, duştayken ya da ellerini yıkarken bile telefonla mesajlaşmak isteğinde olan kişiler için uygun bir Japon telefonudur. Su ve sabuna oldukça dayanıklı bir telefondur. Yüzlerce kez yapılan denemelere rağmen yine de su ve sabun telefona olumsuz bir etki oluşturmuyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları