2018 Yılının En iyi Bilgisayarları
web-sitesi-fiyatlari
Şimdi sizlere bu konuda detaylı bir anlatım sunarak, bilgisayar seçimi yapmanız konusunda sizleri bilgilendirmiş olacağız.

Bilgisayarlar, günümüz çağının en önemli parçalarından birisidir. Genel olarak bakıldığında hemen hemen tüm işlerimizi bilgisayar aracılığı ile yaptığımızdan dolayı, bilgisayarlardan iyi bir performans almayı istemekteyiz. Bu bakımdan bilgisayar satın alırken, size yıllar boyu aynı performansı sağlayabilecek özelliklerde bilgisayar almanız, bu yoldaki en başarılı adımınız olmuş olacaktır. Bir bilgisayarda üst düzey performans arayan kişiler, ortalama baz alındığında 3.000 TL ile 10.000 TL arasındaki fiyatı gözden çıkarmaları gerekmektedir. Çünkü bilgisayar fiyatları eski yıllara nazaran çok daha farklı olmaktadır. Farklılıktan kasıt, daha pahalı olmasıdır. Bilgisayar fiyatlarının bu kadar pahalı olmasında birçok faktör yer alsa da, en önemli faktör dolardır. Türkiye’de teknoloji mağazalarında yer alan tüm bilgisayarlar, yurtdışından Türkiye’ye gelen ürünler olduğundan dolayı, dolar oldukça önemli bir faktördür.

Peki bilgisayar alırken nelere dikkat edilmeli? Veya günümüzün en iyi bilgisayarları hangisidir? Şimdi sizlere bu konuda detaylı bir anlatım sunarak, bilgisayar seçimi yapmanız konusunda sizleri bilgilendirmiş olacağız. 

Öncelikli olarak ne tür bir bilgisayara sahip olmanız gerektiğini bilmeniz gerekmektedir. Yani dizüstü bir bilgisayar mı kullanmayı tercih edersiniz, yoksa masaüstü bilgisayarlar mı size daha cazip gelmektedir? Eğer bu soruya cevabınız dizüstü bilgisayar ise size 2018 yılının en iyi dizüstü bilgisayarları hakkında tavsiyelerde bulunacağız. 

En İyi Dizüstü Bilgisayarlar

En İyi Dizüstü Bilgisayarlar

Dizüstü bilgisayar tercihinde bulunan kişiler, bilgisayarı ne amaçla kullanacağını da belirlemesi gerekmektedir. Eğer herhangi bir oyun vb. yüksek grafik ve yer kaplamakta olan uygulamaları bilgisayarınıza indirmeyecek, sadece mail, Google ve benzeri şekilde internet amaçlı şekilde bilgisayar kullanmak istiyorsanız, Microsoft’un Surface Book modeli, tam size uygun bir bilgisayar seçimi olacaktır. Oldukça şık bir görüntüye sahip olan Surface Book modeli ile internette hızlı bir şekilde dolaşabilir, mail ve Word gibi işlemlerinizi bu bilgisayar ile kolayca yapabilirsiniz.

Ancak sizin dizüstü bilgisayarı seçmenizde ki amaç oyun oynamak ise, o zaman size önerimiz Monster bilgisayarı olacaktır. Monster, Türkiye’de oyun bilgisayarları arasında en fazla ilgi gören bilgisayar arasında yer almaktadır. Oldukça iyi derecede teknik özellikleri bulunan bu bilgisayar, oyun oynamak için en ideal bilgisayarlardan birisidir. Monster firması, bilgisayarın içerisine birçok oyunu indirebilmeye olanak sağladığı gibi, televizyonlarda oynadığınız oyunların donmaması adına garanti sunmaktadırlar.

sisal

En İyi Masaüstü Bilgisayarlar

En İyi Masaüstü Bilgisayarlar

Performansı ile sizi mutlu edebilecek masaüstü bilgisayarlarda, tıpkı dizüstüler de olduğu gibi hangi amaçla kullanacağınıza göre değişiklik göstermektedir. Eğer masaüstü bilgisayarını alarak oyun oynamak gibi bir düşünceniz bulunuyorsa, o zaman tercihinizi Asus’un 2018 yılında çıkartmış olduğu oyun bilgisayarı ile yapabilirsiniz. Asus, Türkiye’de saygınlığını kazanmış olan, oldukça büyük bir firmadır. Milyonları aşkın kullanıcısı bulunmakta olan Asus, arıza durumlarında da en kolay bulabileceğiniz teknik servis bayilerine sahiptir. Bu açıdan, oyun bilgisayarı tercihinizi Asus bilgisayarından yana kullanabilirsiniz.

Fakat siz normal bir şekilde günlük işlerimi görsün, aynı zamanda bana yıllarca gitsin düşüncesinde iseniz, o zaman size önerimiz Apple’dir. Apple’in ne kadar büyük bir firma olduğundan herhalde söz etmeye gerek yoktur. Apple, yıllardan beridir, bilgisayar hizmetini de insanlara sunmakta olan oldukça kaliteli firmadır. Günlük işlerinizi (Word, Mail, Google) Apple Mac bilgisayarınız ile oldukça hızlı ve kolay bir şekilde yapabilir, aynı zamanda size birkaç yıl boyunca aynı performans üzerinden hizmet sunmasını sağlayabilirsiniz. Milyonlarca Mac bilgisayar kullanıcısı, bilgisayardan oldukça memnun olduğunu her fırsatta dile getirmektedir. Böylece ortada herhangi bir güven problemi de oluşmamaktadır. Sizlerde Apple bilgisayarları ile gündelik işlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları