Instagram TV'de Yayın Nasıl Açılır?
web-sitesi-fiyatlari
Günümüzün en sık kullanılan sosyal medyası olan İnstagram ile fotoğraf, video ve anlık olarak yaptıklarınızı arkadaşlarınız ve diğer insanlar ile paylaşabiliyorsunuz. Birçok özellik ve avantajı bir arada sunan İnstagram uygulaması ile anlık olarak canlı yayında yapabiliyor ve takipçileriniz ile hızlı şekilde etkileşime geçebiliyorsunuz.

Bu özelliği ile oldukça sık kullanılan İnstagram, ayrıca İnstagram TV özelliği ile de beğenileri üzerinde topluyor. Normal olarak İnstagram üzerinde paylaşacağınız videolar belirli uzunluklar ile sınırlıdır. Hesabınıza gönderi şeklinde yükleyeceğiniz videolar 1 dakika uzunluğa, hikâye şeklinde olan videolar ise 15 saniye sahip olabilmektedir. Bu durumda çoğu uzun video yüklenemiyor veya bölünerek yükleniyor. Buna çözüm olarak İnstagram TV özelliği geliştiren İnstagram, size uzun videoları farklı bir ortam üzerinden paylaşabilme imkânı tanıyor. Ayrıca TV özelliğine ek olarak ekstra bir uygulama da geliştiren İnstagram, size paylaşacağınız videoların kapak fotoğraflarını değiştirme ve farklı ortamlarda da paylaşma seçeneklerini sunabiliyor. Bu sebepten ötürü oldukça sevilen İnstagram TV ile sizde uzun videolarınızı rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Instagram TV'de yayın nasıl açılır? Sorusuna yanıt olarak yazının devamını okuyabilirsiniz.

sisal

İnstagram TV Nedir?

Instagram TV, uzun videolarınızı İnstagram üzerinde paylaşmanıza ve canlı yayın yapmanıza olanak tanıyan bir İnstagram özelliğidir. Ayrıca özelliğe ait ayrı bir İnstagram uygulaması da vardır.

İnstagram TV İle

İnstagram TV ile gönderi veya hikâye şeklinde paylaşamadığınız 1 dakikadan uzun videolarınızı paylaşabilirsiniz. Birçok farklı özelliği ile size kolaylıklar sağlayacak olan İnstagram TV uygulamasına mağaza üzerinden indireceğiniz TV uygulaması ile faydalanabilir veya normal İnstagram uygulamasını kullanabilirsiniz.

İnstagram TV Üzerinde Yayın Açmak

Normal hesabınız ile İnstagram üzerinde yayın açabilir ve diğer kullanıcılar ile anlık olarak yaptıklarınız paylaşabilirsiniz. Fakat şuan için İnstagram TV üzerinde yayın yapılamıyor. Yakında gelmesi beklenen bu özelliğin yerine, uzun videolarınızı platformda paylaşabilirsiniz.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları