Yalnızca 500 Adet Üretilen Efsane
web-sitesi-fiyatlari
607 HP gücünde ve Porsche’nin şimdiye dek ürettiği en güçlü Turbo S modeli olan Porsche 911 Turbo S Exclusive aynı zamanda estetik çizgileri ile de göz dolduruyor.

Porsche 911 Turbo S Exclusive

Porsche tarafından yalnızca 500 adet üretilen ve sadece Porsche tutkunlarının sahip olabileceği bu benzersiz otomobil, tamamen el işçiliği ile Exclusive Manufaktur’da üretildi. Exclusive Manufaktur, Porsche’nin özel modeller için açtığı, özel bir atölye. Bu benzersiz otomobilin sahibi olacak 500 şanslı kişi, kendileri için tasarlanmış olan Porsche 911 Turbo S Exclusive kronometrenin ve bavul setinin de sahibi olma şansına erişecek.

Bugüne kadar üretilen otomobiller içerisinde en benzersizi ve en güçlüsü olan Porsche 911 Turbo S Exclusive tam 607 HP’lik güce sahip, Porsche 911 Turbo S Exclusive’in standart bir Porsche 911 Turbo S’ten farkı ise 27 HP’lik ekstra gücü, estetik çizgileri, lüks ayrıntıları ve daha kaliteli malzeme seçimi…

sisal

Genel Özellikler ve İşçilik

Genel Özellikler ve İşçilik

Porsche 911 Tubo S Exclusive’in eşsiz motoru altı silindirli, çift turbo şarjlı ve 3.8 litrelik bir hacme sahiptir. 0’dan 100 kilometrelik hıza ise yalnızca 2.9 saniyede ulaşabilen Porsche 911 Turbo S Exclusive’in maksimum hızı da 330 Km/s… Yakıt tüketimi ise standart modeliyle aynı olan Porsche 911 Turbo S Exclusive 9.1/100 km’lik bir yakıt tüketimine sahip olmakla birlikte CO2 emisyonu 212 g/km.

Porsche 911 Turbo S Exclusive’in jantları Porsche için bir standart olan göbekten kilit mekanizmalı, 20 inç ve siyah renge sahiptir. Porsche 911 Turbo S Exclusive’in her yerinde olduğu gibi burada da estetik çizgiler, baş döndüren tasarımlar ve efsaneler arasına girecek metalik altın sarısı renkler göz almaktadır. Porsche’ların olmazsa olmazı, logoları da jantlarda yerini almıştır.

Porsche 911 Turbo S Exclusive’in içi de tıpkı dışı gibi bir tasarım harikasıdır. Eşsiz, zarif ve incelikli bir işçiliği sahip olan Porsche 911 Turbo S Exclusive tam 18 yönde ayarlanabilen iki kat perfore deri kaplamalı koltuklara sahiptir ve bu koltuklar üzerinde altın sarısı iki adet şerit bulunmaktadır. 

Birlikte Gelen Ayrıcalıklar

Birlikte Gelen Ayrıcalıklar

Yalnızca 500 adet üretilen ve geleceğin efsaneleri arasında gösterilen Porsche 911 Turbo S Exclusive’e sahip olacak 500 şanslı Porsche tutkunu, Porsche 911 Turbo S Exclusive ile birlikte Porsche Design tarafından sınırlı sayıda üretilmiş ve Porsche 911 Turbo S Exclusive için özel olarak tasarlanmış kronometreye ve bagaj setine sahip olma şansını yakalayacaktır.

 911 Turbo S Exclusive Serisi için Porsche Design tarafından tasarlanan kronometre, Porsche Design kol saatlerinin karakteristik özelliklerini 911 Turbo S Exclusive Serisi'nin karakteri ile bir araya getiriyor. Otomobilin kendisi gibi, sadece 500 adet ile sınırlı.  Özel üretim kronometrenin muhafazasında hafif titanyum ve karbür kaplama kullanılarak otomobilin sportif karakteri vurgulanmış ve kullanılan karbon kadran Porsche 911 Turbo S Exclusive’in eşsiz çizgilerini ve güçlü tasarımını artırmak için koruma şeridine alınmıştır.

Ayrıca bu özel kronometrenin rotor tasarımı, Porsche 911 Turbo S Exclusive’in jant tasarımlarıyla aynı modelde tasarlanmış ve aynı renkte boyanarak estetik bir uyum sağlanmıştır. Kronometrenin kurma mekanizması standart bir Porsche kilidine sahip olup Porsche armasını üzerinde bulundurmaktadır.

Bu benzersiz otomobilin sahibi olacak 500 şanslı Porsche tutkunun sahip olacağı bir diğer ayrıcalık ise yine otomobil gibi sadece 500 adet üretilen ve Porsche 911 Turbo S Exclusive için özel olarak geliştirilen Deri Exclusive Serisi Bagaj Setidir. Bu bagaj seti, Porsche 911 Turbo S Exclusive ile tam bir uyum içerisindedir ve görsel detaylarıyla adeta otomobilin tasarımını tamamlamaktadır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları