Zenginler Hasta Olur Mu?
web-sitesi-fiyatlari
Tüm dünyada konuşulan ve hatta dünya işleyişinin bile bozulmasına neden olan virüsler konusunda meraklar daha da artmaya devam ediyor.

Birçok zengin insan hasta olmasına karşılık bazen hastalıklara çare bulmakta bir adım önde olabiliyor. 

Zengin olarak tabir edilen bu kişilerin hastalıklara karşı mücadele için aldıkları önlemler ve yakalandıktan sonra uygulanan tedaviler son derece özel olduğundan dolayı bu konuda daha fazla şanslı oldukları kesindir. Dünyada salgın olan bir virüsle karşı karşıya kalındığında kendine özel ada satın alarak izole etmeyi düşünen ve uygulayan Messi gibi isimler de oldukça dikkat çekiyor.

sisal

Nasıl Korunurlar?

Hastalığa yakalanmadan önce önlemleri almak ve bu konuda daha çok şans edinmek isteyen zenginler önlemleri alarak kendilerine iyi davranıyorlar. 

Bu önlemlerin başında:

• Sporla destek sağlanması,

• Özel vitamin ve kür destekleri,

• Özel hastanede bakılan kontroller,

• Hastalanmamak adına özel aşçı ve bitkisel menüler, gelir. 

Ayrıca henüz uygulanmamış tedavi yollarının uygulandığı da biliniyor. Bill Gates bu konuda duyarlılığı ile ön planda olan zenginler arasında yer alıyor. Evinde hava izolasyonu bulunan özel odaların olduğu söyleniyor. Ali Koç ve diğer Türk zenginlerde de aynı şekilde özel oda durumunun var olduğu bilinen durumlar arasında geliyor.

Tedaviler Nasıl Yapılıyor?

Herhangi bir virüs veya tedavi konusunda Elon Musk sınır tanımayan zenginler arasında yer alıyor. Tesla ile adını duyuran ve dünyanın en büyük 2. zengini olan Musk kendine özel hastanesi ile biliniyor. Hastanesinde sadece kendisi ve ailesi kontrol ediliyor. Alanında uzman ve oldukça yüksek maliyetleri olan bir doktor kadrosunu ise hazır bekletiyor. Özel evleri olduğu ve her türlü hastalık ve saldırıdan izole olacak odaları bulundurduğu da biliniyor.

Türkiye'de Durum Nedir?

Salgınla alakalı olarak merak seviyesi artarken Acun Ilıcalı gibi zenginlikleri ile göz dolduran kişilerin ne yaptıkları da sosyal alanlarda en çok konuşulan durumların başında yer alıyor. Acun Ilıcalı'nın ailesi ile birlikte kendine özel Messi gibi bir adada yaşamaya başlayacağı konuşuluyor. Aşıyla alakalı gelişmeler de yakından takip ediliyor. Ali Koç da evindeki özel donanımlar sayesinde hijyen kurallarına uyulmasını sağlıyor. Hastanesi ve özel bakım evleri olan Koç hastalıkla mücadele için her türlü takviyeyi de alıyor.

Korona Önlemleri Nasıldı?

Tüm dünya üzerinde can almaya devam eden ve hızla yayılan Korona virüsü ile alakalı da zenginlerin aldıkları önlemler merak ediliyor. Messi gibi birçok kişinin ada satın aldığı veya almak istediği konuşulanlar arasında yer alıyor. Musk veya onun gibi zengin isimlerden ise sağlık kuruluşlarına yardımlar geliyor. Bu yardımlar sayesinde daha da kısa sürede hayatın eskisi gibi olmasını amaçlıyorlar. 

Korona ile alakalı olarak Naomi Campbell'dan da videolar geldi. Her yeri dezenfekte ederek hayatına devam eden mankenin kendine özel uçak alarak hayatını salgın bitene kadar burada geçirmek istediği konuşuluyor. Tom Hanks ve eşinin de salgını kaptıkları ve özel bir hastanede tedavi olarak atlattıkları da bilinenler arasında yer alıyor. Zengin ve olanakları fazla kişilerin özel bakımlar sayesinde daha kısa süre içinde hastalıklardan kurtuldukları da net şekilde ortaya çıkıyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları