Yeni Müşteri Kitlesine Ulaşmak İster misiniz?
web-sitesi-fiyatlari
Tanınmak, reklamlarımızı yeni kişilere ulaştırabilmek ve kâr marjımızı artırabilmek için bu yazıyı mutlaka okuyun.

Günümüzde pek çok farklı sektörde hizmetler sürdürülürken, aslında kurumsal firmaların bazı eksiklikleri bulunuyor. Bu eksikliklerin en başında, iyi bir tasarıma sahip olmayan web siteleri. Bildiğiniz gibi günümüzde milyonlarca aktif kullanıcı sayısına sahip olan bir internet hayatı içerisindeyiz.  Her daim yeni müşterilere ulaşmak için, internet üzerinde de tanınır olmamız gayet önemli. Tanınmak, reklamlarımızı yeni kişilere ulaştırabilmek ve kâr marjımızı artırabilmek için, içeriği oldukça sağlam olan bir web sayfasına ihtiyacımız var. İşte tüm bu tasarım süreçlerinde etkili bir rol oynayacak olan CEO bilişim ekibi, sizlere yardımcı olabilir.        

 

 

CEO Bilişim Kimdir?

CEO Bilişim Kimdir?

CEO bilişim, 2011 yılında ortaya çıkarılan bir tasarım şirketidir. Şirket logoları, web tasarım, afiş hizmetleri, Google reklam yönetimi, danışmanlık, web tasarım SEO paketleri, SEO destekli hizmetler gibi pek çok farklı hizmeti kullanıcılara sunmaktadır. Grafik tasarım konusunda tecrübeli ekipleri ile yıllardır birçok kurumsal firmaya yeni müşteriler kazandırmışken, sizler için de iyi bir tasarım ortaya koyabilir öyle değil mi?

sisal

Şuan ne yapıyorsunuz?

 Şuan elbette ki aklınızı karıştıran konular hakkında bilgiler edinmeye çalışıyorsunuz. Acaba web sayfanız olsa sizlere yeni müşteriler kazandırabilecek mi? Bizler sizlere bu yazıyı sunmamız ile birlikte yeni müşterilere sahip olabiliyor ve yeni kitlelere ulaşabiliyoruz öyle değil mi? Peki, kurumsal web tasarım olmasaydı, şuan bu yazıyı nereden okurdunuz? Gazete, dergi ya da bir broşür mü? İşte tüm bu reklamları, internet üzerinde yaymak, kullanıcılara ulaştırmak için bir web tasarımına ihtiyacınız bulunuyor. Tam da anlatmak istediğimiz bu iken, sizlerin de sahip olacağı bir web sayfası ile yeni müşteriler kazanabilmeniz mümkündür. Google’da üst sıralarda yer almak istiyorsanız, fantastik ve mimari bir tasarım ile bizlerden tercihlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İletişim numaralarımızdan konu hakkında detaylara sahip olabilirsiniz.

Kurumunuz Ceo Bilişim İle Yükselecek

Teknoloji çağında yaşıyoruz. Artık şirketlerin kendi reklamını yaptıkları, geniş çaplı hizmetler sundukları web siteleri var. Bu web siteleri aracılığı ile sanal platformdan işleri yürütebiliyoruz. Fakat web siteniz ne kadar biliniyor? Google sıralamasında kaçıncı sıradasınız? Bu yazımızda sizlere kurumsal SEO hizmetimizden bahsetmek istiyoruz.       

Seo Ne İş Yapar?

Açık konuşmak gerekirse birçok işletme sahibinin aklında bu soru var. SEO ne iş yapar? Açılımının türkçesi arama motoru optimizasyonu diye yapılmaktadır. Dünya üzerinde en çok kullanılan arama motoru olma özelliğini bünyesinde taşıyan Google, kendi bünyesinde bir sıralamaya sahip. Bizler kurumunuzun sahip olduğu web siteyi Google sıralamasında yükseklere çıkarmak için çabalamaktayız. Bunu yaparken web sitenizin içeriğini anahtar kelimeler ile düzenlemekte ve bu anahtar kelimelerin arama motorunda en iyi dereceyi almasını hedeflemekteyiz. Üstelik yalnızca Google değil Yandex ve Bing gibi ünlü ve çok tercih edilen arama motorları için de yapmaktayız.

Size Ne Kazandıracak?

Kurumsal düzeyde ciddi anlamda başarılara ulaşmış Ceo Bilişim olarak web sitenizde verdiğiniz reklamın daha fazla kitle ile buluşmasını sağlayacak. Web siteniz ve içerisindeki bilgiler sanal platformda daha fazla aranır, daha fazla görülür bir hal alacak. Bu sayede reklamınız milyonlarca insan ile buluşacak. Her geçen gün site ziyaretçi sayıcı artacağı için popülerlik ve bir prestij kazanacağınız da aşikar.

Sağladığımız Hizmetler

Web sitenizin arama motoru optimizasyonuna uygun olup olmadığını kontrol etmekle işe başlıyoruz. Sonrasında anahtar kelime analizleri, anahtar kelime tavsiyeleri ve optimizasyon işlem haritasını belirlemekle yola devam ediyoruz. Page Rank bakımı ve bu popülaritenin artırılması başlıca hedeflerimiz arasında yer alıyor. Üstelik yaptığımız tüm bu işlemler için detaylı bir rapor hazırlıyor ve sizlerin bilgisine sunuyoruz.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları