Windows 10 Uyarısı Nasıl Kapatılır
web-sitesi-fiyatlari
Sizlerin, Windows 10 yükseltme aracını kaldırabilmesi için, bu programın indirilmesi ve kurulması gerekmektedir.

Microsoft, son işletim sistemi kapsamında, tanıttığı Windows 10 ile kullanıcılarına birçok özellik ve kolaylık sunsa da, Windows 10 güncelleştirmeleri maalesef bazı kullanıcıların bir hali canını sıkmaktadır. Bunun en başında, Windows 8 sürümlerini kullanan kullanıcıların, Windows 10 uyarılarını bir türlü kapatamaması. Sürekli alt kısımda karşınıza çıkan Windows 10’a yükselt durumundan kurtulmak isteyenler, bazı işlemleri gerçekleştirerek, bu duruma son verebilirler.

Her ne kadar tamamen kaldırma özelliğine sahip olsa da, eski sürümlerine koyduğu ufak bir program doğrultusunda bununla karşılaşabilmek mümkündür. Fakat kolay birkaç işlem ile bunun karşınıza çıkmasını engelleyebilirsiniz.

Elbette ki bu program dahilinde pek çok kişi farkına bile varmadan, Windows 10’a geçiş yaptı. Elbette ki Windows 10 özellikleri, Windows 8’e göre iyi olsa da, bu durum pekte memnuniyet ile karşılanmamıştı. Sonuç olarak kullanıcılar, kendi istedikleri zaman Windows 10’a geçiş yapmak isterken, maalesef bu uyarı ile fark etmeden geçiş yapmak zorunda kaldı. Sizlere bahsedeceğimiz ufak uygulama ile bu sorundan kurtulabilir, artık uyarılar almayabilirsiniz.

sisal

Güncelleştirmeyi ertelemeniz mümkün

Bu güncelleştirmelerin, tamamen iptal edilmesi mümkün olmamaktadır. Fakat erteleme imkânınız bulunuyor. Sizlere bahsedeceğimiz, 81 kb gibi ufak bir boyuta sahip program ile Windows 10 yükseltme aracı kaldırma kolay bir hale geliyor. Bu program ise, Never10 isimli, kolay kullanıma sahip olan bir uygulamadır

Program kullanımı

Sizlerin, Windows 10 yükseltme aracını kaldırabilmesi için, bu programın indirilmesi ve kurulması gerekmektedir. Bilgisayara indirilen bu program açıldıktan sonra, Disaple Win 10 upgrade butonu basılarak, ekrana gelen yeşil bir uyarı dahilinde, işlem tamamlanmış olacaktır. Böylelikle artık Windows 10 güncellemeleri karşınıza çıkmayacak ve sizlerde Windows özelliklerinin keyfini süreceksiniz. Tüm diğer teknoloji haberleri için, kategorimiz altından bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları