Ülkemizde en çok takip edilen teknoloji markası nedir
web-sitesi-fiyatlari
Birçok teknoloji markası hem ülkemizde hem de dünya çapında çeşitli sosyal medya ağları üzerinden takip edilmektedir.

 Özellikle facebook ve twitter üzerinden takip edilen teknoloji markaları bu ağları oldukça aktif bir şekilde kullanarak kendi kampanyalarını da bu ağlar üzerinden duyurmaktadır. Bilhassa twitter sosyal medya ağında çok daha fazla aktif olan bu markalar twitter üzerinden müşterilerine eğlenceli içerikler sunarken, üretmiş oldukları yeni ürünleri de lanse etmektedirler. Bunlarla birlikte elbette ki sosyal medya ağı üzerinden müşterilerin de yaşadığı sorunları çözüme kavuşturmaktadırlar.

sisal

Hangi markalar önde gelmektedir?

Sosyal medya ağları arasından özellikle twitter üzerinden büyük bir rekabette olan bu markalar arasından ülkemizde en çok takip edilen marka büyük bir fark ile Samsung olmuştur. Güney Kore markası olan Samsung özellikle akıllı telefon piyasasının lideri haline gelmiştir. Bunun yanı sıra twitter üzerindeki hesabı olan @SamsungTurkiye hesabındaki 222.880 takipçi ile de en çok takip edilen marka olmayı başarmıştır. Samsung ülkemizde başta akıllı telefonları olmak üzere bilgisayar ve tablet gibi birçok teknolojik ve dijital ürünleriyle ve medyada yapmış olduğu reklam kampanyalarıyla birlikte en çok takip edilen markalar arasında listenin birinci sırasına adını yazdırmayı başarmıştır. 

Diğer takip edilen markalar nelerdir?

Yine twitter üzerinden takipçisinin en çok olduğu markalara ülkemiz genelinde bakacak olursak Samsung’dan sonra LG Elektronics Türkiye gelirken ve takibinde de Vestel yer almaktadır. Bunlarla beraber yine twitter hesabı üzerinden bakıldığında ülkemizde en çok takip edilme hızına sahip olan markalar arasında ise Samsung, Lenovo, Intel, Alcatel ve General Mobile bulunmaktadır. Ancak bu listeler sadece twitter üzerinden yapılmakla birlikte yayıncılar ve teknoloji mağazalarının hesaplarını içermemektedir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları