Türk Telekom K8
web-sitesi-fiyatlari
Türk Telekom K8 Özellikle piyasadaki satış fiyatının oldukça düşük olmasıyla birçok kişi tarafından ilgi gördü.

Geçtiğimiz günlerde çok daha hızlı ve kaliteli bir internete sahip olmamızı sağlayan 4.5 G’ye geçmemiz ile birlikte Türk Telekom da piyasaya en uygun fiyatlı 4.5 G uyumlu telefonunu sunmuş bulunmaktadır. Şık tasarımın yanı sıra uygun fiyat ve üstün teknoloji gibi birçok ortak özelliği bir arada bulunduran Türk Telekom K8 aynı zamanda 4.5 G’ye en uyumlu telefon olma özelliğini de taşımaktadır. Özellikle piyasadaki satış fiyatının oldukça düşük olmasıyla birçok kişi tarafından ilgi gören Türk Telekom K8 599 lira piyasa satış fiyatına sahiptir. 

sisal

Avantajları nelerdir?

Birçok Türk Telekom mağazasında yerini almış olan Türk Telekom K8 aynı zamanda bu mobil cihazı satın alan müşterilerine de 3 ay boyunca Türk Telekom Müzik, Tvibu Spor ve 1 ay sürecek olan Türk Telekom Oyun hediye etmektedir. 

Telefon özellikleri

Türk Telekom ve LG işbirliği ile ortaya çıkmış olan Türk Telekom K8 özellikle sürekli hareket halinde olan ve teknolojiyi sık kullanan bireylere hitap etmektedir. 5 inçlik HD ekrana sahip olan ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle dikkatleri üzerine çeken bu telefon aynı zamanda şık ve modern tasarıma da sahiptir. Birçok yüksek performansı bir arada müşterilerine sunacak olan Türk Telekom K8 sadece Türk Telekom müşterilerine özel üretilmiştir. Tüm bunların yanı sıra 8 megapiksel arka kamerası ve 5 megapiksel ön kamerası ile de birçok telefona göre çok daha kaliteli fotoğraf çekme imkanı sunmaktadır.

Türk Telekom K8 teknik özellikleri

Ekran: 5 inç HD 

İşletim sistemi: Android 6.0 Marshmallow

Arka kamera: 8 megapiksel

Ön kamera: 5 megapiksel

İşlemci: 1,3 GHz 4 çekirdekli işlemci 

Bellek: 1,5 GB RAM, 8 GB Dahili hafıza

Boyutlar: 146.6x71.5x 8.75 mm

Batarya: 2125 mAh

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları