PS4 Güncelleniyor
web-sitesi-fiyatlari
Play station, oyun severlerin her zaman ilgi odağı olmayı başarmış.

 Piyasaya çıktığından itibaren milyonlar satan PS4, halen yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Oyun zevki, teknik özellikleri ve kalitesi ile kullanıcısına kendini beğendiren PS, en büyük rakibi olan Xbox One’i geçmeyi başarmış ve satış konusunda da ciddi bir ölçü de gelir elde etmiştir. Bu gelirleri daha da katlamak isterken, kullanıcılarına en yeni güncellemeler sunarak, ihtiyaçları karşılamaya devam ediyor. 

Yeni teknoloji oyun konsollarını güncel olarak ele alan ve bu PS4 güncellemeleri dahilinde cihazlarına yeni özellikler ekleyen Sony, bugünden itibaren gündeme gelen yamasıyla, birbirinden farklı özellikleri ile kullanıma imkân tanımaktadır. Zaten oyun severler, bu güncellemenin geleceğini biliyordu. Fakat hangi özelliklerin ekleneceği konusunda bir takım fikirler öne sürmek mümkün değildi. Bu konuda açıklama yapmakta olan Sony, sonunda, PS4’ e eklenecek yeni özelliklerin ve değişikliklerin olacağını belirterek, oyunculara su gönlüne su serpmiş oldu.

sisal

Çevrimdışı görünme özelliği

Alınan bilgilere göre artık bu güncellemeden sonra, çevrim dışı olarak görünme imkânınız ortaya çıkıyor. Yani, artık, örneğin bir film izlerken ya da müzik dinlerken, online dahi olsanız, çevrim dışı özelliğini kullanarak, arkadaşlarınızın görmesini engelleyebilirsiniz. Elbette ki çevrimdışı görünüyor bile olsanız, çevrim içi olan arkadaşlarınızdan bildirim almaya da devam edeceksiniz. Daha önce programlanmış olan etkinliklerden haberdar olurken, oynanan PS4 oyunları görme imkânınız da bulunuyor. 

Canlı yayın yapabilme özelliği

Bunun yanı sıra, Dailymotion uygulamasını güncellemekte olan Sony, artık PS4 canlı yayın yapma imkânını da kullanıcılarına sunmakta olacaktır.  Şimdilik, alınan bilgilere göre güncelleme ile gelebilecek yenilikler bunlar. Web adresimizi takip ederek, en güncel haberlerden bilgi sahibi olabilirsiniz. Diğer teknoloji haberleri hakkında bilgiler alabilmek için, teknoloji kategorisi altında gezintiler yapabilir, en yeni haberlere daha rahat ulaşabilirsiniz.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları