Plajda Güzel Gözükmenin Yolları
web-sitesi-fiyatlari
Plajda Güzel Gözükmenin Yollarını sizler için araştırdık.

Yaz aylarında plajlar insanlarla dolup taşıyor. Kışın yorgunluğu güneşlenerek ve yüzerek geçirmek isteyenler plajlara akın ediyor. Plajda dikkat çekmek, güzel gözükmek için ise pek çok yol bulunuyor. Plajda göz kamaştıracak güzelliğe sahip olmak oldukça kolay.

Akmayan Rimel Kullanın

Plaja giderken süreceğiniz rimelin akmayan bir ürün olmasına dikkat edin. Bu sayede rahatça denize girebilir, bakışlarınızla çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Ayrıca kullanacağınız göz kaleminin de akmayan özelliğe sahip olması gerekir. Makyajınızın akması tüm gününüzü mahvedebilir. Makyajınızın akabileceğini düşünüyorsanız yanında mutlaka yüz temizleme bezi bulundurun.

Cildinize Uygun Güneş Kremi Kullanın

Plajda kullanacağınız güneş kreminin vücudunuza uygun olduğundan emin olun. Cildiniz tarafından emilmeyen güneş kremleri cildinizde istenmeyen görünüme enden olur. Bu nedenle kullanacağınız güneş kreminin cildiniz tarafından emilimini önceden denemenizde fayda var.

Yüz hatlarınıza Uygun Güneş Gözlüğü Tercih Edin

Güneş gözlüğünün pek çok farklı tarzda modeli bulunur. Önemli olan güneş gözlüğünü kendi yüz hatlarına uygun seçmek. Yüze fazla büyük gelen veya normalinden ufak duran gözlükleri tercih etmek estetik görünümü engelliyor.

Tüylerden Kurtulun

Yaz aylarında kadınlar için en çok uğraş gerektiren tüyler plajda hiç hoş karşılanmıyor. Bu nedenle plaja gelmeden önce tüylerinizden kurtulun. Pürüzsüz ve parlayan bir cilt her zaman beğenilir.

sisal

Yanınızda Nemlendirici Bulundurun

Plajda tuz ve rüzgarın etkisiyle hem cildiniz hem de dudaklarınız kurur. Bu nedenle çatlamalar meydana gelebilir. Bu durumu önlemek amacıyla yanınızda nemlendirici bulundurmak ve belirli aralıklarla nemlendirici ile vücudunuzu nemlendirmek tavsiye edilir. Aynı zamanda nemli ve parlak bir görünüm veren nemlendirici kremler daha çekici gözükmenizi sağlar.

Saçlarınızı Tarayın

Denizin içinde saçlarınız ıslanır ve birbirine karışır. Taranmayan saçlar tam anlamıyla kurumaz ve estetik olarak hoş gözükmez. Taranmış ve kurumaya başlayan saçlar ise oldukça güzel gözükür. Bu nedenle plaja giderken yanınıza bir tarak almayı ve denizden çıktıktan sonra saçlarınızı taramayı unutmayın.

Mayo Seçimine Dikkat

Mayonuzu veya bikininizi seçerken vücut hatlarınıza dikkat edin. Sizi daha kilolu veya olduğunuzdan yaşlı gösteren mayoları tercih etmeyin. Hem ten renginize hem de vücut hatlarınıza en uygun mayoyu taşımak sizi güzel gösterir.

Havlu Sizin Arka Planınız

Havlu seçmek aynı zamanda arka plan belirmektir. Havlunuz sizin gün boyunca yanında olacak ve sizin arkanızda gözükecek görsel şöleniniz. Bu nedenle havlunuzun desenine ve renklerine dikkat etmek sizinle uyumlu olmasını sağlamak güzel gözükmenizi sağlar.

Güneşlenme Sürenizi Aşmayın

Fazla güneşlenmek cildin yanmasına ve soyulmasına neden olur. Bu nedenle cilt tipine bağlı sürede güneşlenmek yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçer. Yanık ve soyulan bir cilde sahip olmayı kimse istemez.

Plajda Yediklerinize Dikkat Edin

Plajda hamur işi yemek göbeğinizin çıkmasına neden olur. Midenizi şişirecek yiyecek ve içeceklerden uzak durmanız plajda daha zayıf ve fit görünmenizi sağlar. Unutmayın ki fazla su tüketimi de midenizi şişirir.

Yüksek Topuklu Ayakkabı Giyin

Yüksek topuklu ayakkabılar bacaklarınızın daha ince ve daha uzun gözükmesini sağlar. Bu nedenle plajda yüksek topuklu ayakkabı giymek güzel gözükmenin en önemli yollarından biridir. Özellikle bronz ten üzerine giyeceğiniz beyaz renk yüksek topuklu ayakkabılar sayesinde dikkat çekmeye hazır olun.

Dik Durun

Dik bir duruş her zaman kişinin olduğundan daha güzel gözükmesini sağlar. Özellikle plajda güneşin ve ışığın etkisiyle birlikte dik bir duruş her zaman ilgi görür. Kambur durmak güzelliğinizi gizler. Kendinizi kapatmayın, dışa dönük ve özgüvenli olun.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları