Paper tablet ile tanışın
web-sitesi-fiyatlari
Son günlerin en çok konuşulan teknolojik ürünlerinden olan Paper tabletler özellikle yanından ajandasını ayıramayanlar için mucizevi bir teknoloji içermektedir.

Moleskine markasının üretmiş ve tasarlamış olduğu Pen+ özel kalemi ve Paper tablet isimli özel bir defteri ile gün içerisinde almış olduğunuz notları tabletlerinize aktarabileceksiniz. Bu şekilde kağıda yazmış olduğunuz notlarınızı tabletlere aktararak artık klavye kullanma ve saatlerce defterden tablete aktarma gibi sorunlarla uğraşmayacaksınız.

sisal

Çalışma prensibi

Bluetooth yardımı ile mobil cihazınıza bağlanacak olan Moleskine Pen+ kaleminizin ucunda her çizimi tarayan ve tanıyabilecek bir kızılötesi sensör yer almaktadır. Bu Pen+ kalemlerin ucu günlük hayatta kullandığımız standart tükenmez kalemler gibi çalışmaktadır. Kalemin ucunda yer alan bu kızılötesi sensör ile paper tablet olan özel defterinize yaptığınız her çizim veya yazı eş zamanlı olarak tabletlerinize de aktarılmaktadır. Sadece tabletlerinize değil aynı zamanda kendi yazılımı ile bilgisayarlarınıza da aktarmak mümkündür. Bu şekilde gün içerisinde okulda, toplantılarda almış olduğunuz bütün notlar direkt olarak cihazınıza aktarılmaktadır ve ekstra bir uğraş gerekmemektedir.

Hangi cihazlara ve uygulamalara aktarabilirim?

Kullanmış olduğunuz bu mobil cihazlarınız yanınızda değilse veya şarjı bitmiş olsa bile Pen+ isimli teknolojik kaleminiz yapacağınız çizimleri ve yazıları kendi hafızasına alarak kaydetmektedir ve sizin eşleştirdiğiniz cihaza bu bilgilerin hepsini aktarabilmektedir. Evernote adıyla bilinen ve son zamanların popüler not uygulamasıyla kolay bir şekilde eşleşebilen bu ürün, almış olduğunuz notlarınızı Evernote, Google Drive veya Adobe gibi uygulamalara aktarmanıza da kolay bir şekilde imkan tanımaktadır. Bu uygulamalardan herhangi birini kullanmıyor olsanız bile Pen+ kalem ile almış olduğunuz notları e-posta veya başka şekillerde paylaşabilmenizi sağlamaktadır. Almış olduğunuz notları herhangi bir şekilde aktarmış olduğunuz mobil cihazlarda şekil, renk değişikliği yapmanız da mümkün olmaktadır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları