Marjinal Girişimci Tim Ferris'in Girişimcilik Hikayesi
web-sitesi-fiyatlari
Marjinal girişimci Tim Ferris’in girişimcilik hikayesini sizler için araştırdık.

Başarılı ve verimli olmak konulu kitapları ile öne çıkan Tim Ferris, insanları maaşlı kölelikten çıkaracak tavsiyelerde bulunmaktadır. Marjinal girişimci Tim Ferris’in girişimcilik hikayesi bu bakımdan pek çok kişinin dikkatini çekmektedir.

Medya Yazarlığı

Medya Yazarlığı

Şu anda 35 yaş gibi genç bir döneminde bulunan Ferris, National Geographic Traveler ve New York Times gibi medya kuruluşlarında yazarlık yapmaktadır. Bunlardan farklı olarak bazı medya kuruluşları ve Maxim de yazarın bulunduğu kuruluşlar arasında bulunur. Amerika’da yaşayan ünlü isim Princeton Üniversitesi’nden mezun oldu. genel olarak sadece bir konuda değil pek çok konuda başarılı olan iş adamı çok yönlü kişiliği ile dikkat çekiyordu. Tim Ferris, tam olarak 6 yabancı dili ile şekillenme yeteneğine sahip olan biri olduğunu gözler önüne seriyor.

sisal

Pek Çok Ülkede İş Bağlantıları Bulunuyor

Pek Çok Ülkede İş Bağlantıları Bulunuyor

Dünya genelinde pek çok ülkede iş bağlantıları bulunan Ferris, dansa da son derece meraklı biridir. Dünya genelinde işlerini internet yolu ile halleden ünlü isim, katıldığı bir tango yarışmasında dünya şampiyonu dahi olmuştur. Bunların yanı sıra ünlü yazar, Tayland ve Çin medyasında da tanınıyor. Bu ülkelerde son derece ünlü olan isim TV programları hazırlıyor. Hong Kong ve Çin dizilerinde ise Ferris’i görmek hiç de şaşırtıcı olmasa gerekir.

Hayata Farklı Bakıyor

Hayata Farklı Bakıyor

Sıradan insanlar sıradan kalmaya mecburdur. Oysa Tim Ferris bu insanların tam aksine bir hayat yaşıyor. O kendisi sıradan olmaktan çıkmıyor. Etrafındaki insanları da sıradanlıktan kurtarmak istiyor. Aynı anda pek çok şeyle ilgilenen yazarın yaşam hikayesi herkesi şaşırtıyor. Guinness rekorlar kitabında dans şampiyonu olarak ismi geçen başarılı yazar, MTV Tayvan stüdyolarında başarılı dansçı olarak kadroda bulunuyor. Ayrıca ABD ve Çin’de katıldığı kick boks şampiyonasında da bu ismin birincilikleri bulunuyor. her yönü ile okuyucusunu ve hayranlarını şaşırtmayı başaran ünlü isim dünya şampiyonu 4 dövüşçüyü kafes dövüşlerinde alt etmeyi başarmış.

Atletizm konusunda da pek çok başarısı bulunan ünlü isim;

• Motosiklet

• su sporları

• boks gibi pek çok konuda başarı gösteriyor.

Girdiği her yarışmada ise birinci olmak onun için sıradan hale geliyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları