Kilo Verdiren Türk Kahvesi
web-sitesi-fiyatlari
Türk kültürünün önemli bir parçası, vazgeçilmez içecek kafein zengini Türk kahvesi, metabolizma hızlandırma konusunda da önemli bir etkiye sahiptir.

Kahve Metabolizmayı Hızlandırır

Kahve metabolizmayı hızlandırırken buna bağlı olarak kilo vermeyi sağlar. Türk kahvesi diyeti bol su içmeyi, tavsiye edilen ekmek tüketiminin dışına çıkmamayı, salata ve yemeklerde tuz tüketimini olabildiğince azaltmayı gerektirir. Kahvenin filtre kahvesi gibi diğer çeşitlerinde de kafein olsa da Türk kahvesinde fazla katkı maddesi bulunmayışı Türk kahvesinin daha etkili ve sağlıklı olmasını sağlamıştır. Türk kahvesine bağlı kalınarak yapılan diyet ile fazla kilolardan kurtulup ideal kiloya ulaşılabilmesi mümkündür. Türk kahvesi diyetinde kilo verme oranı vücut yüzdesi ve metabolizma hızı ile orantılı olmaktadır. 100 kilonun üzerindeki bir kişi haftada 10 kilo bile verebilirken kilosu 50 olan bir kişi Türk kahve diyeti uygulayarak haftada 3-4 kilo verebilir.

sisal

Sabah

Güne 1 fincan şekersiz filtre kahve tercihen Türk kahvesi 2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli sandviç ile tüketilerek başlanmalıdır. Haftanın tüm günü her sabah tüketim bu şekilde düzenli olmalıdır.

Öğlen

Öğle yemeğinde 1 dilim tam buğday ekmeği ve 2 adet haşlanmış yumurta tüketilmelidir. Haftanın diğer günlerinde 3 tane ızgara köfte ve bol yeşillikli salata, bol limon damlatılmış 1 tane haşlanmış yumurta ile hazırlanmış salata ve ızgara balık tüketilmelidir.

Akşam

Yeşilliklerin ağırlıkta olduğu bol miktarda salata 3 parça ızgara kuzu pirzola ile birlikte tüketilmelidir. Haftanın diğer günlerinde sınırsız sebze yemeği ve yağsız ayran, Çok fazla abartmamak koşulu ile meyve, ızgara tavuk tüketilmelidir.

Türk kahvesi diyeti yaparken diğer tüm diyetlerde olduğu gibi bol su tüketilmeli,salatalarda ve yemeklerde tuz tüketiminden kaçınılmalıdır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları