Kahve Dükkanı Açmak
web-sitesi-fiyatlari
Aslında son yıllarda oldukça popüler olan pek çok farklı kahve evi, kahve dükkânı gibi isimler ile müşterilere hizmet veriliyor.

 Sizlerde kendi tarzınızı bu dükkâna yansıtarak, mükemmel bir kahve evi oluşturabilirsiniz. En natürel tonlar kullanılarak ortaya çıkarılacak, ahşap masalar, sandalyeler, güzel bir şömine ve antika dolaplar, dekorasyon fikirlerinden olabilir. Elbette ki görsellik işinizi kurduktan sonra, yeni müşteriler kazanabilmeniz için sizlere yardımcı olabilecektir. Eğer ki kahve dükkânı açmak istiyorsanız, biraz sermayeye ihtiyacınız var.

Mekân seçimi önemli                       

                Yeni bir iş fikri olmasa da, elbette ki bu sebepten dolayı mekân seçiminiz gayet iyi olmalıdır. Piyasada rakipleriniz oldukça fazla olduğundan dolayı, bu durumu iyi analiz etmeniz ve rakipleriniz ile iş bölüşümüne gitmemeniz için, doğru seçim önemlidir. İlk olarak trafiğin yoğun olduğu yerler gözlemlenir. Trafiğin yoğun ve insan akışının gayet iyi olduğu bölgelerde, rahat, ferah ve modern bir ortam oluşturulacak bir yapı bulmak ikinci bir analiz. Daha sonra gözünüze kestirdiğiniz ilk boş dükkân sahibi ile iletişime geçerek, kira, kontrat, peşinat gibi konularda görüşmeniz gerekiyor. Tabi ki dükkân sahibi sizin böyle bir iş için kiralama yapacağınızı da bilmesi gerekiyor. Aksi taktirde siz her şeyi hazır edip ben buna izin vermiyorum diye sizleri yarı yolda bırakılabilir. Bu yüzden ilk olarak sözleşmenizi ve kontratınızı yapmanız önemli olabilir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları