Huawei'den Rest Hamlesi
web-sitesi-fiyatlari
G20 zirvesi kapsamında yaşanan sorunların biraz daha ılıman bir hal alacağı ve bundan dolayı da yaptırımların azalacağı beklenen haberler arasına girmişti. Huawei ile Trump arasında yaşanan gerginlikten sonra beklenen geri adım geldi. Trump yaptırım ve ambargoların azaltılmasına karar verdiğini açıkladı. Ama yapılan ABD kanadı açıklamalarından sonra Hawei kanadından olumlu yorumlar beklenirken tam tersi bir gelişme yaşandı.

Önemli Olmaması

D ve Çin arasında devam eden gerginlik sonucunda akıllı telefon piyasası durulmazken Japonya'nın Osaka'sında düzenlenen G20 zirvesi de havanın yumuşamasına neden oldu. Zirvedeki olumlu hava Çin asıllı şirket için oldukça başarılı sonuçların ortaya çıkmasına neden olurken Trump cephesinden yaptırımla alakalı olumlu açıklamalar yapıldı.

Google ve Intel adıyla bilinen ABD asıllı şirketlerin de bu kararı eleştirmesinden sonra Trump tarafından yapılan açıklamalar en büyük yatırım kaynaklarından bir tanesini kaybetmesi sonrasında yapıldı. Huawei tarafından bu karar ve açıklama ise herhangi bir etki oluşturmadı. Şirket Trump faktörünün kendilerini etkilemekten uzak olduğunu açıklayarak şaşırttı.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları