Huawei Matepad Pro İncelemesi
web-sitesi-fiyatlari
MatePad Pro, Huawei'nin iPad Pro'ya Android tabanlı bir yanıttır ve Samsung'un üst düzey Galaxy Tab S6'sını parası karşılığında çalıştırmasını sağlamayı amaçlar.

MatePad Pro, Huawei'nin iPad Pro'ya Android tabanlı bir yanıttır ve Samsung'un üst düzey Galaxy Tab S6'sını parası karşılığında çalıştırmasını sağlamayı amaçlar. Mobil üretkenlik ve etkileyici bir medya deneyimi için tasarlanan huawei matepad pro incelemesi sonrası çok sayıda üstün tablet özelliği ile son derece zengin bir ürün olduğu ve bu özellikleriyle cazibe eden android tablet pazarına ciddi bir hız kazandırıyor. En önemlisi de MatePad Pro, ciddi bir düşünmeyi hak eden üst düzey bir gülümsemeyi ortaya çıkarma çabalarının başarılı bir parçasıdır.

Huawei Matepad Pro Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Huawei Matepad Pro Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Huawei MatePad Pro şuanda İngiltere'de satın alınabilir. Ancak bu aşamada ABD veya Avustralya'ya gelmesi için çıkış zamanına dair açık bir plan yoktur ve huawei matepad pro incelemesi sonucunda 6GB RAM ve 128GB yerleşik depolama için İngiltere'de fiyat 499.99 £ (yaklaşık 630 $, AU $ 900)'den başlar.

Ayrıca 8 GB sürümü de var ancak bu İngiltere'de mevcut değil. Birleşik Krallık'taki Huawei'den sipariş etmeniz halinde hem M-Pencil hem de MatePad klavye aksesuarları ücretsiz olarak gelir. Bunun diğer pazarlarda ve diğer bayilerde aynı olup olmayacağı belli değil. BAE'de ki fiyatı 256 GB yerleşik depolama ve 6 GB RAM için 1,999 AED'dir.

sisal

Tasarım ve ekran

MatePad Pro, cihaza üstün bir görünüm ve his kazandırmak için metal ve cam kullanan diğer Montaj İlişkisi cihazlarıyla benzerlik gösterir. Daha temiz bir görünüm için görünür anten hatlarını kaldıran entegre antene sahip, sağlam ve hafif magnezyum alaşımlı çerçeveden oluşan modern ve ince bir tasarıma sahip olduğu huawei matepad pro incelemesi neticesinde anlaşılmıştır.

MatePad Pro'nun ekranı net, muhteşem ve sadece iş ve oyun için yeterince büyük. 2560 x 1600 çözünürlük ve 16:10 en/boy oranına sahip bir LCD paneldir. Panel ayrıca Lightroom veya video düzenleme gibi gelişmiş bir fotoğraf düzenleyicisinde fotoğraf düzenlerken daha yüksek renk doğruluğu için DCI-P3 renk derecelendirmesidir.

Teknik Özellikler, Performans ve Kamera

1. Huawei'nin üstün yonga seti Kirin 990'den güç alan MatePad Pro, şimdiye kadar kullandığımız en hızlı tabletlerden biridir. Bu, performansta fark edilebilir bir boşluk olmadan işlerin sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlayan 8 GB RAM ile desteklenir.

2. Uygulamalar arasında geçiş sorunsuz, animasyonlar sorunsuz ve tablet, yoğun kaynak gerektiren uygulamaları ve yoğun grafik içeren oyunları sorunsuz bir şekilde yapabilir. Bölünmüş ekranda çoklu görev yürütme özelliği çok hızlı ve akıcı. Ayrıca oyunların en yüksek ayarlarda çalışırken sorun yaşamamaktadır.

3. Geekbench 5 karşılaştırma testleri bu sonuçları yansıtır. 3,044'lik tek çekirdek ve 757'lik çok çekirdekli puanla MatePad Pro, iPad Pro'nun gerisinde kalmakla birlikte, en yeni Snapdragon 855'dan güç alan Samsung Galaxy Tab S6'nın biraz önünde yer alıyor.

4. MatePad Pro'daki fotoğraf makineleri, akıllı telefonunuza erişemiyorsanız, bir parmak uçlarınızla makul bir fotoğraf çekebilir. Arka kamera, flaş ve faz odaklama desteğine sahip bir 13 MP lenstir. Ön tarafta, delgeç deliği kamerası yüz tanıma ve HD video konferans için iyi performans gösteren ve aydınlatma doğru olduğunda düzgün selfie'ler yakalayan 8 MP sabit odak uzaklığına sahip bir lenstir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları