Her Hata Bir Tecrübedir
web-sitesi-fiyatlari
Bill Gates'in bir etkinlikte vermiş olduğu röportajında 400 milyar dolar kadar büyük bir meblağı elinden nasıl kaçırdığı konusunda hatasından bahsetti. Bill Gates 1975 yılında Microsoft isimli şirketini kurduktan sonra adını sadece kitaplarda değil bütün Dünya'ya duyurmuş ve tanınan kişi haline geldi.

Katıldığı etkinlikte vermiş olduğu bir röportajda kendisini rahatsız eden ve bu rahatsızlık veren konunun telafisinin mümkün olmadığını dile getirdi. Bu rahatsızlığını: Apple olamayan Android telefonların geliştirilmesini Microsoft değilde Google'a kaptırdığı yönünde oldu. Andoid'in Microsoft için fazlasıyla doğal ve oldukça kolay bir yazılım olduğundan bahsetti. Bu rahatsızlığını ''Çok önemli bir konuda fena batırdık'' sözleriyle de dile getirdi. Microsoft'un kaçırdığı bu fırsat sadece ilk fırsat olmamakla birlikte Windows Phone konusunda da çuvallamışa benziyor. Dokunmatik telefonlarda yapılan bu hata yıllar sonra anlaşılmış olsa da geriye dönük olamayan ve telafisinin bulunmadığı bir hata olarak tarihe geçmişe benziyor.

Hatalardan Ders Çıkarılabilir

Milyon dolarların içerisinde Dünyaca bilinen Microsoft şirketinin sahibi ve oldukça mütevazi bir kişi olan Bill Gates, hatalardan ders çıkarmanın mümkün olduğu önemli olan bu hatalardan tecrübe edinmek olduğunu dile getiriyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları