Havadan Video Fotoğraf Çekimi
web-sitesi-fiyatlari
Drone Kiralama Hizmeti ile Havadan Fotoğraf & Video Çekimi Gerçekleştirin

Son yılların yükselen trendlerinden ve muhteşem teknolojilerinden biri olan drone’ları bilmiyor olamazsınız. Küçükten büyüğe herkesin kalplerini fetheden kanını kaynatan teknoloji harikası drone, filmlerde gördüğümüz teknolojilerle yarışacak çapta bir ürün! Öyle ki kumandayla yöneterek havadan video çekimi yapabiliyoruz. Elbette havadan fotoğraf çekimi & video çekimi yapmaya izin veren Drone’ları, kısa süreli ihtiyaçlar için satın almaya gerek yok. Zira kiralık drone hizmeti operatörle birlikte tarafımızdan sizler için sunulmaktadır!

sisal

Helikopterle Havadan Video ve Fotoğraf Çekimi

İşletmelerin tanıtım filmi oluşturmak için drone kiralama hizmetinden yararlanmasını sağlayan drone hizmetleri, profesyonel anlamda havadan çekim gerçekleştirerek görüntülerin eşsiz kalitede olmasını sağlıyor. Eskiden havadan çekim yapmak için yüksek binaların tepesinden zorlu şartlarda çekim yapılır, kaliteli görüntü almak garanti olmazdı. Şimdi ise drone kiralama seçeneğiyle helikopter çekimi yapılıyor, havadan video çekimi & fotoğraf çekimi kısa sürede kaliteli bir şekilde sonuç veriyor. 

Drone Kiralayarak Havadan Çekim Yapmak Mümkün!

Drone Kiralayarak Havadan Çekim Yapmak Mümkün!

Yeni nesil teknolojinin son harikası olan drone, erkek arı anlamına geliyor. Daha çok insansız hava aracı olarak biliniyor olsa da dünyadaki adı elbette drone şeklinde geçiyor. Muhteşem bir oyuncak, profesyonel bir kamera, son sistem görüntü alma aracı gibi çeşitli işlevselliği olan drone’ler elbette göz bebeğimiz olmuş durumda. Öyle ki dünyaca ünlü yönetmenler film çekimlerinde havadan sahne alması gerektiğinde drone kullanıyor, organizatörler drone ile daveti baştan sona kaydediyor, şahane görüntüler alınmasını sağlıyor.

Drone’lar ya da daha yaygın adıyla insansız hava aracı, küçüklüğümüzdeki uzaktan kumandalı oyuncak araba hissiyatı veriyor. Küçükken bir kumandayla arabanın gideceği yönü kontrol etmek nasıl çılgıncasına bir heyecan veriyorsa drone çok daha üst seviyelerde benzer bir heyecan yaratıyor. Düşünün ki kumandayla drone’u havalandırıyor ve istediğiniz alanda 4K & Full HD kalitesinde video kaydediyor, fotoğraf çekebiliyor veya sadece eğlence amaçlı gökyüzü gezintisi yapabiliyorsunuz. Kulağa heyecan verici gelmiyor mu? O halde biraz daha profesyonel düşünelim ve drone hangi alanlarda nasıl kullanılıyor inceleyelim!

 

Drone Hangi Alanlarda Kullanılıyor?

TV Dizisi & Sinema Sektörü

Ünlü televizyon dizileri ve sinema filmleri zorlu şartlar altında çekim yapıyor. Özellikle dış çekim, havadan çekim sahneleri yönetmenden oyuncusuna kadar herkes için uzun ve yorucu çekimlerin başlangıcı olur. Drone teknolojisi çıktığından bu yana havadan çekim yapılacak sahneler, genel görüntü sahneleri drone yardımıyla kısa sürede yüksek kalitede gerçekleştirilebiliyor. Drone’ların belki de en çok kullanıldığı sektör TV & Sinema sektörüdür.

Extrem Spor

Drone, sporcular tarafından sevilen bir teknoloji. Sporcuların extrem maceralarını kaydedebildiği, güvenlikten ödün vermeden çekim yapabildiği Drone teknolojisi ile yüksek kalitede, pratik video çekimleri ve fotoğraf çekimleri yapılarak her an ölümsüzleştirilebiliyor.

Gazetecilik & Habercilik

Gazetecilerin ve habercilerin haber alanlarını, olayları görüntülerken drone’lardan yardım aldığı sıklıkla görülüyor. Ulaşılamayacak bir bölge için drone yardımıyla video ve fotoğraf kaydedip habere yetiştirmek olağan bir durum haline geldi. Özellikle olimpiyatlarda gazetecilerin drone yardımıyla havadan video çekimi yapılıp haberleştirdiği görülmüştür.

Gezi & Seyahat

Drone’lar 500 metre yükseğe kadar çıkabilen teknolojilerdir. Bu özelliği drone’ların kuş bakışı görüntü almasını, şehir tanıtımlarının yapılmasını sağlıyor. Gezginciler, seyahat firmaları ve gezi rehberleri insansız hava aracını kullanarak tatil rotalarını kaydederek tatilcilere gezi noktaları hakkında ön bilgi sunabiliyorlar. Dünyaca ünlü gezginler, dağ tırmanışlarında, zorlu yolculuklarında insansız hava aracıyla bu macerayı kaydediyor. Drone, her alanda kolay kullanım sağlıyor.

Pazarlama & Emlak & Mekân Tanıtımı

Mekân tanıtımları, emlakçıların ev ve muhit gösterimi gibi ticari alanlarda insansız hava aracı kullanmak oldukça maliyetli bir tercih oluşturuyor. Günübirlik drone kiralama seçeneğiyle mekân – mağaza noktası havadan görüntülenebilir, ev ve muhit kuş bakışı şeklinde görüntülenerek tüketicilere bilgi sağlayabilir.

Organizatörler

Düğün organizasyonu, evlilik teklifi anları, nişan – söz törenleri, açılışlar gibi özel organizasyonlar için insansız hava aracı kullanmak mümkündür. En özel günleri tepeden görüntüleyip yüksek kalite kaydetmek ve fotoğraflarla ölümsüzleştirmek için drone pratik bir seçenek sunuyor.

Drone Kiralama Hizmeti ile Havadan Fotoğraf & Video Çekimi Gerçekleştirin

Drone Kiralama Hizmeti ile Havadan Fotoğraf & Video Çekimi Gerçekleştirin

Ceo Bilişim olarak drone kiralama hizmeti veriyor, müşterilerimize kaliteli çekimler yapması için fırsatlar sunuyoruz. 4K & Full HD görüntü kalitesiyle video kaydı yapabilmenin en kolay ve maliyetli yolu şüphesiz insansız hava aracı kullanmaktır. Ceo Bilişim; özel projeler, düğünler, evlilik teklifleri, reklam tanıtımları, klip çekimleri, dizi – film projeleri, gökyüzünden ürün taşıma, köşk-yalı-villa gibi gayrimenkul ekspertizi gibi alanlarda drone kiralayarak havadan fotoğraf çekimi veya havadan video çekimi şeklinde özel görüntüler alınmasını sağlıyor.

İnsansız hava aracı kiralama fırsatıyla, cazip fiyatlarla yüksek kalite çekim yapılması için son sistem, profesyonel bir hizmet sunuyoruz. Drone ile birlikte her türlü satılık – kiralık arazi, arsa, bina, inşaat, site çekimleri; yat ve tekne üzerinde gerçekleştirilen özel organizasyonlar; mağaza, mekân açılışları; konser – festival çekimleri son derece profesyonel bir şekilde çekilebilmektedir.

Gökyüzünden, yerden metrelerce yükseklikten HD kalitesinde video kaydı oluşturmak ve fotoğraf çekimi gerçekleştirmek, operatör ile birlikte drone kiralama fırsatlarından yararlanmak için bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları