Google Chrome a Rakip Çıktı
web-sitesi-fiyatlari
İnternet tarayıcısı konusunda gayet iyi bir yere sahip olan Google Chrome, şuan bir rakip ile karşı karşıya.

 Uzun süreden beri, beta sürümü ile geliştirilen Vivaldi, nihayet kullanıcısı ile buluşuyor. Vivaldi tarayıcısının bazı özellikleri şöyle. Böyle ki Google Chrome artık yenilik yapmasının zamanı gelmiş gibi görünüyor.

Internet Explorer, bildiğiniz gibi çok fazla Ram tüketmesinden ve sık sık aralıklar ile donma sorunu ile kullanıcılarına sıkıntılı anlar yaşatıyordu. Internet Explorer rakip olarak çıkan Chrome, hızlı bir şekilde kullanıcılarına en iyi hizmeti verebilmek için yetişmişti. Her ne kadar iyi bir yere sahip olsa da, Ram tüketim konusunda o da pek fazla bir gelişme sağlayamadı.  Fakat pek çok rakibin önünde yer alsa da, Chrome için de bir rakip söz konusu.

sisal

Vivaldi 1.0 sürümü

İlk olarak 1.0 sürümü ile indirime sunulan Vivaldi, verimlilik ve üretkenlik konusunda kullanıcılarının ihtiyaçlarına karşılık verebilecekken, bazı özellikleri de şöyledir.

Oturumlar

Beğendiğiniz sekmeleri bir oturum olarak kayıt alarak, kolayca erişme imkânı

Notlar

Seçtiklerinizi not olarak kayıt etme imkânı. Vivaldi ise, o notların hangi sayfada olduğunu hatırlayarak, ekran görüntüsü almanıza da yardımcı olacaktır.

Sekme gruplama

Sekmeleri ise, birbiri üzerine alarak, gruplar oluşturabilirsiniz. Dağınıklığı azaltmak için mükemmel bir özellik ve oldukça hızlı. Sekmeler arasında kolay geçiş imkân.

• Hızlı komut imkânı

• Fare hareketleri ve kısa yol imkânı

• Hızlı erişim

• Yer imleri konusunda geliştirilmiş ara yüz

• Web panelleri 

• Kendinize göre kişileştirme

Bahsettiğimiz internet tarayıcılardan olan Vivaldi, milyonlarca kişi tarafından kullanılarak, geri bildirimler üzerine geliştirilmiştir. Böylelikle açıklar kapatılarak, kullanıcılara profesyonel bir kullanım sunulmaktadır. Bunun yanı sıra, Chrome eklentilerini de içerirken, sizlere daha iyi bir kullanım imkânı sunmaktadır. Böylelikle artık tüm özelliklerini rahatlıkla kullanabileceksiniz.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları