Galaxy Note 4 Marshmallow Güncellemesi
web-sitesi-fiyatlari
Hızla gelişen teknolojiyle birlikte son teknoloji sürümlerinden olan Marshmallow güncellemesi Galaxy Note 4 ile buluşmaktadır.

 Android telefonlar için geliştirilmiş olan ve android telefonların son sürümü olan Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi uluslararası alanda Galaxy Note 4 modelleri için güncellenmeye başlamıştır. Son teknolojiyle gelen bu sürüm model numarası N910C olan ve  Exynos işlemcili sisteme sahip olan Galaxy Note 4 modellerini kapsamaktadır. Yani artık Türkiye’de satılacak olan Galaxy Note 4 modelleri de bu son sürüm Android 6.0.1 Marshmallow yeni güncellemesiyle birlikte almaya başlayacaktır.

sisal

Güncelleştirme ile gelen özellikler

Samsung Galaxy Note 4 telefonlarına yapılacak olan Marsmallow güncellemesi 1.3 GB büyüklüğü ile birlikte 6.0.1 OS sürümünü vermektedir. Peki, bu güncelleştirme ile Galaxy Note 4 farkı ne olacaktır? Güncelleme ile bu telefonlara gelecek olan arasında öncelikli olarak pil arttırıcı özelliğe sahip olan Doze yer almaktadır. Bununla birlikte içeriksel arama sağlayıcı olarak da Google Now On Tap güncelleme ile birlikte gelen özellikler arasındadır. Bunların yanı sıra güncelleme ile yeni bir Air Command menüsü ve siyah zemin üzerine beyaz karalama yapabilmenizi sağlayacak olan S Pen’i kullanılan bir not alma özelliği yer almaktadır. Günlük hayattaki birçok kişinin işini kolaylaştıracak olan bu özellik ile birlikte alınan notlar daha sonra kayıt da edilebilmektedir.

Yeni özellikleri keşfedin

Samsung Galaxy Note 5 serisinde tasarlamış olduğu özelliklerden olan screen-off memo özelliği artık Galaxy Note 4 serisindeki bu güncelleme ile birlikte Note 4 serisinde de yer alacaktır. Güncellemenin gerçekleşmesiyle birlikte kısa süre içerisinde Türkiye’deki Samsung Galaxy Note serilerine de bu güncelleme yansıyacaktır ve anlatılan bütün özellikler satın alacağınız telefon üzerinde yer alacaktır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları