En İyi Yatırım Nedir?
web-sitesi-fiyatlari
Çalışıyor ve maaşınızdan kalanlarla birikim mi yaptınız, peki paramı nasıl değerlendirmeliyim ve en iyi yatırım nedir diye soruyorsanız, cevaplar yazımızda.

Hisse Senedi

Araştırmalara ve geri dönüşlere göre en iyi yatırım aracı hisse senedidir. Hisse senedi satın alarak bir şirkete ortak oluyor ve iş yapacağına emin olduğunuz bir şirkete pay ortağı oluyorsunuz. Birikimlerinizi değerlendirmek fakat çok fazla riskte almak istemiyorsanız küçük meblağlar ile yatırım yapabilirsiniz.

sisal

Yatırım Fonları

Bir diğer yatırım seçeneği ise yatırım fonları, birikim yaptınız fakat nereye nasıl değerlendireceğinizi bilmiyorsanız uzmanlar bu konuda sizler için nelere yatırım yapacağınız ile ilgili bilgiler vermekte. Örneğin bono ve tahvil hisselerinin düşeceğini öğrendiğinizde alım yapmanız gerektiğini, yükseldiği takdirde ise satım yapmanız gerektiğini önermektedir. Yatırım fonları arasında en çok hisse senetleri bulunmaktadır ve İstanbul borsasındaki fiyat hareketlerinden etkilenebilir. Eğer fonunuz bulunan hisse senetleri borsa da değer kaybederse fonunuz da değer kaybedebilir.

Altın Yatırımı

Yatırımda en çok tercih edilenler arasında Altın bulunmakta, altın piyasa hareketlerinden en çok etkilenen yatırım aracı olsa da uzun vadeli olarak en iyi tercihlerden birisidir. Yastık altı altın birikimi size hırsızlıklar açısından endişelendiriyorsa bankaların altın hesaplarını ve altın fonlarını tercih edebilirsiniz.

Kripto Paralar

Son dönemin popüler yatırım araçlarından birisi de kripto paralar yani sanal paralardır. En bilindik sanal para olan bitcoin, arkasında herhangi bir kurumun ya da devletin olmadığı tamamen internet üzerinden büyüyen yatırım aracı olarak, yeni girişimcilerin oldukça ilgi odağında. Yatırım aracı olarak birçok site üzerinden bitcoin ve etherium gibi sanal para satın alabilir ve birikim yapmaya başlayabilirsiniz.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları